Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim kıpır kıpır :)
çok teşekkürler arkadaşlar..Benim doğum günüm de 14 şubat.Ama bebeklerimi 14 şubatta kaybettim..Artık doğum günümü kutlamıyorum..
İçim kıpır kıpır :)
çok teşekkürler arkadaşlar..Benim doğum günüm de 14 şubat.Ama bebeklerimi 14 şubatta kaybettim..Artık doğum günümü kutlamıyorum..
KIZLARR SABAH BAŞIMA GELENE BAKIN
bu sabah kalktım boğazım acıyor ....bişey hissediyorum hemen ayna ile baktım
küçük dilimde bişey var şiş ..hemen k.k.b gittim baktı siğil çıkmış dilinde dedi...
çok bağırdın öksürdünmü dedi?
dedim çok ağladım bağrarak ondan olmuş dedi....ilaç verdi eğer geçmezse dahada büyürse
alacağız onu dedi....buda bana kaynanadan hatıra oldu ...onun yüzünden o kadar ağladım..
CANANDA geliyor heee oleyyyyyyyyyyy
kevser sana bişi sorım mı canım..
ya ben cıkartırken kan geliyo sabah bişi yemeden cıkarttım ya acaba zorladıgımdan mi oluyo anlamadım
günaydınlar dicem ama öğlen olmuş.çok kötüyüm yaa günlerdir diş ağrısıyla uğraşıyorum.doktor çekemem dedi işlem uzunmuş ama dayanamıyorum ağrısına artık ağzıma bişi koyamaz oldum.tek yapabildiğim kendi doktorum bişi içme sadece 4 taneye kadar minoset alabilirsin dedi.minoseti içiyorum 3 saat geçiyo tekrar aynı acı başlıyor.lütfen bana bi akıl verin delirmek üzereyim bu ağrıdansenağlama
günaydınlar dicem ama öğlen olmuş.çok kötüyüm yaa günlerdir diş ağrısıyla uğraşıyorum.doktor çekemem dedi işlem uzunmuş ama dayanamıyorum ağrısına artık ağzıma bişi koyamaz oldum.tek yapabildiğim kendi doktorum bişi içme sadece 4 taneye kadar minoset alabilirsin dedi.minoseti içiyorum 3 saat geçiyo tekrar aynı acı başlıyor.lütfen bana bi akıl verin delirmek üzereyim bu ağrıdansenağlama
canım boğazın tahriş olmuş olabilir, dr.a sor mutlaka...
kızlarr wavyy şuan itibariyle doğuma giriyor,
dualarınızı eksik etmeyinnn
Cerenle Yarenimizin annesi doğuma giriyor kütfen dua edelim kızlar..Çok heyecanlıyım yavrum benim..Bütün gece hep dua ettim ona.....Az kaldı inş.Rabbim Wavy imize yardım etsin....
eşiyle konuştuumm,
doğuma girmiş,
eşini almamışlarr,
doktora ulaşamamışlar,,
ay çok dua edelim,,
dırımım bugün gidelim biz yyaaa vazgeçtim benn..
kızlaaaarrr wavymin eşi aradıııı,
Yaren ile Ceren artık aramızdaaaaaaa alkisalkisalkis
Allah hayırlı upuzun ömürler versiiinnn,annesini babasını tebrik ediyorum..
ıkız evet...ben epıduralden bahsedıyorum ondan bıle korkuyorum...dırekt bayıltsınlar benı....
bu arada ben bahceciye gıdıyorum..alman da dogurmayı dusunuyorum...ıyımısır sızce..Tabii Allah nasıp ederse inşallah....
benım doktorum ıyı ..sızın doktorunuz nerde ıdı ? bahcecıde bora cengız ...acaıp rahatlatıyo ınsanı...alman hastanesı bahcecı klınıgı aynı oldugu ıcın bende almanda dogurayım kı dedım..adamın alıstıgı ekıp olsun..o heryerde olur sen nasıl ıstersen dıyor...sız ne kadar verdıgınız doguma ?
Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
Dr ikisi de tutmuş olabilir dedi...
KIZLARR SABAH BAŞIMA GELENE BAKIN
bu sabah kalktım boğazım acıyor ....bişey hissediyorum hemen ayna ile baktım
küçük dilimde bişey var şiş ..hemen k.k.b gittim baktı siğil çıkmış dilinde dedi...
çok bağırdın öksürdünmü dedi?
dedim çok ağladım bağrarak ondan olmuş dedi....ilaç verdi eğer geçmezse dahada büyürse
alacağız onu dedi....buda bana kaynanadan hatıra oldu ...onun yüzünden o kadar ağladım..
CANANDA geliyor heee oleyyyyyyyyyyy
bişi sorucam hani açılma varmı diee doktor bakıyorya.illa alttan mı bakması gerek acaba.ya ben çok çekiniyorum bu durumdan salı günü kontrolüm varda acaba bakar mı diee korkuyorum