şimdi gördüm canımm,sayfayı yazman iyi olmuş,ben de alıntıyla güncellemiş olıyım,
ne güzel olmuş,ne iyi etmişsiniz yaaaaa.s,
biz buluşamamıştık,şimdi bahara bebeklerle inşopuyorumnanaktan..
ayrıca pastaları da fon yapmışnız yanikaydirigubbakcemile3[/QUOT
Bebek şekerleri vardı orada, pastalara yapışıp kaldık zaten sorma :)
oyyy şekerler merhabaaa
ooo buluşmalar filan iyisiniz valla hiçç kıskanmadııık bizim başımızı kaşımaya vaktimiz olmuyor kıymetini biliiin :dilcikar:
kaswam cım sen boşver bence benim akdar şişkolaşmamışsındııır yaaaa :1no2: isimlerinizde güzelmiş hayırlı olur inşallah tatlım
Hymarry oyyyy bencede sence burası uğurlu o haftaları görecek herbikesler hayırlısıylaaaa
kevser cim buluşmamı yaptınız yine resimleri görmeyi isterdim ama bakacak bulacak vaktim yok sanırsam her an vıyak sesleriyine koşabiliriiim
wavy kuşum sen naptın hymarryi 2 gün demiiş yoksa 2 gün sonramı doğurcan şekeriiiim
ay herkese yetişemiyorum muhabbeti özledim ama henüz oturtamadık düzenimizi kuşlarım durmadan mızmızlanıyorlar emme keyfi yapmak istiyolar hep hele geceleri gözümden uyku akıyor biri durusa biri bağırıyo yok yok gözünüzü korkutmuyorum herşeye rağmen çok güzel zamanla oturacak herşey inşallah.. haftayada annem gidiyor perşembe günü tek başıma bakmaya başlıycam fisfisfis
canım 1558. sayfada fotomuz..sen üstesinden gelirsin merak etme, burası okunmuş üflenmiş diye boşuna demios, hem bebişlerimiz hem annelerimize okunmuş .. :hulya:
Bizim isimler koyulalı o kadar çok oldu ki...Biz sözlü bile değildik...ama çoooook uzun yılda geldiler isimleriyle...sen ne düşünüyorsun isim...
aman ne bilim ya, uzmanlar yakın isim koymayın diyo, biz pak sallamıos onu yakın istios , eşim selin istiyo ben de ceylin, ceylin çok varama napiyim bi tane de bizde olsun dimi??kaydirigubbakcemile