Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yollıyım mı Kevser cokacimcoook Ya baksana şu listeye baktım da bugün kaswa'nın muhtemel doğum tarihiymiş 13 Kasım :1shok:
var mı???????cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kıslar wavy hastaneye yatmış biraz kanaması olmuş ve bir parmak açılmış
dualarım onunla ...........inş.p.tesiyi bekler doktoru doğurtur
Yuktur ama kolay elime geçer.Baktım Bursa'daymışsın yakın olsaydın hallederdik :umursamaz:
sağolasın canım, yemiş kadar oldum, hep pamuk şeker yüzünden.. :)
ayy hadi hayırlısıyla inşallah..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol şekerimmmmmmmcaaaaannnnaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
geçmiş olsun,geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmişolsun, geçmiş olsun,geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmişolsungeçmiş olsun,geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmişolsungeçmiş olsun,geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmiş olsun, geçmişolsun opuyorumnanaktan hehe oldu mu kıs
158 çıktı benimkide dr yüksek dedi ne 1 saat aç kalması ya süründürdüler beni 12.30 a kadar aç akldım sonrad muayneye giricem diye çıkıp bişiler alamadım baktm olmuyo 1.30 da eşime git bi tost al gel dedim ama bi ağrı yapıştı başıma eve gelirken kociş yemeğe götürdü ama o kadar kötü olmuştumki yediğimdende bişey anlamadım1 saat ac kalıcaksın..bende gebelık sekerı cıktı sımdı ınsulın ıgnesı oluyorum...umarım sende hıc bırsey cıkmaz....
benim içinde teteonoz aşısı oluver kızz ben bi türlü gidemiyorum:roflol:ben sağlıkocağına gidiyoooom.bişey isteyen var mı kızlar...............:roflol:
maşallah, hayırlısı olsun inş.
yaa şu çift çizgiyi hiç göremedim, 5 yıldır heradet gecikmemde yapıp hüsrana uğradım, traansferimden sonraki 12. günde de hafif kanamam olunca dr.u arayıp tutmadı işteğğğğğ diye ağlamıştım ve dr. kan tahliliyle vermişti bana müjdeyi, şimdi gidip alsam şuçubuklardan yapsam da çift çizgiyi görmüş mü olsam -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ay canım pamuk şeker istedi kaydirigubbakcemile3
canım facede sen beni ekleidnmi mende görücem rsimleri banane bananeeewavy cim inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısı olur inşallah ..
biz resimlerimizi babamızdan habersiz şimdi facebooka ekledik inşallah görmez.. izin vermiyordu o görmeden kaldırırım diye düşündüm. buraya eklemeyide çok istedim ama anlarsa diye korktum açıkçası :1ninca: neysem face ten bakın bi çirkinlerime olmasmı :kedi: