Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy inşallah ikizdir.....hele dördüz aklıma bile getirmek istemiyorum.......... allahım hayırlısını ver yarabbbim artvinlime..benimde 10.gün 571 di dördüz çıktı ya...çoook korkuyorum ikizdir ikiz........
bence de bu ucuz yada dorduz..benım 12.gun degerım 341 ıdı...
ayyyy inşallah ikizdir.....hele dördüz aklıma bile getirmek istemiyorum.......... allahım hayırlısını ver yarabbbim artvinlime..benimde 10.gün 571 di dördüz çıktı ya...çoook korkuyorum ikizdir ikiz........
gozun aydın artvinli Allah saglıkla huzurla cocugunu kucagına almayı nasıp eder ınş
bılmıyorum kı nasıl eklenıyor...benım 22+0 oldu..
kendımı de bıraz kırık hıssedıyorum ben...bırde ınanılmaz terlıyorum ozellıkle yemek yerken gece uykuda falan...bır cozumu var mı bıldıgınız...doktoruda aramak ıstemedım hıc....nane lımon kaynatıp ıcıyorum....baska ne yapsam acaba , bogazlarım dolmus...
ama ben gunaydın dedım neden kımse bana selam yazmadı
slm kızlar, nasılsınız, ben bundan sonra evdeyim :hulya: ikiz gebelik olduğu için işime biraz ara vermemi söyledi doktorum, uzunca bi süre izinliyim, sık sık görüşebiliriz umarım,
şimdilik aşırı gebelik belirtilerim yok, oyüzden zaman ilerleyip göbiş büyüyene kadar hamişliğin tadını çıkarmaya çalışacağız bakalım
kızlar ya korkutmayın beni.gerçi 2 tane transfer edildi bana.ilk kızlara hamileyken değerim bin küsürdü o zamanda ikizdi yani benim hormonlar anormal galiba kızlar.MARY sana özelden mesaj attım bakarmısın.
canım 40. hafta muhtemel doğum tarihini yaz, ben yapıyım sana? bir de kız? erkek?
bır kız bır erkek doktor en son 15 subat olarak belırledı dogum tarıhını normalde 16 mart olması gerekıyor..
kevser özelden yazıştık,telefonda bilem konuştukk lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
seninle de konuşalım,yazışalım kuşuuummm Şeniz
:tomato::tomato::tomato: :dilcikar:
kevser özelden yazıştık,telefonda bilem konuştukk lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
:tomato::tomato::tomato: :dilcikar:
kevsercim seninlede konuşalım yazışalım özeldenopuyorumnanaktan.maryden çok kıymetli bilgiler ve yardımlar aldımda,saolsun çok yardımcı oldu.
disikus nereye bakiyim huuuu Çok üzgünüm çoook
liyadora kız maşallah topiğe bu fotoyla yeni bir konsept kattın kaydirigubbakcemile3
sen kesin hamilesin canım Allahın izniyleeopuyorumnanaktan
kevsercim seninlede konuşalım yazışalım özeldenopuyorumnanaktan.maryden çok kıymetli bilgiler ve yardımlar aldımda,saolsun çok yardımcı oldu.
yok hayatım gevezelik yapıorum yerimseniben sırnaşık şey yerimseniben