evet teyzesii,iki kızım var,seninkiler de hayırlı olsuunnkaydirigubbakcemile5
canım ayrıntılı usg 21-24.haftalar arasında olmalı,ama ben ayrıntılı usg için başka bir doktora gidiyorum normalde,ense kalınlıklarını da o ölçmüştü,başka aksilikler çıktı,bazı anlaşmazlıklar ve işimden dolayı da izin problemi bu zamana kadar birleşip düne nasip oldu işte.Yani aslında seninki de erken değiiil,benimki de geç kalınmış sayılmaz..Senin nasıl geçiyor hamilelik?Sık sık takılmaıyorsun buralara?
oyyş yerim ben onları. valla hiç yanma verdiğin paraya canım. bebişlerimize helal olsun. içini ferah tut. verdiğin fazlalıkta bebişlerin başının sadakası olsun. oyyşş feda olsun onlara valla kendi canımı önemsemem ben doktora bile gitmezdim şimdi kulağımda azcık bi kan geldi doktora koştum bi hormon arttıda bebişlere zarar verirmi diye. meğer alerjik egzama olmuş(( off valla ya çürüktüm fark etmedim şimdiye kadar yada hamişlikte çıktı ortaya bunlar..
ayy valla çok istiyom tekrar 4 boyutluya girmeyi. çok özledim bıcırıklarımı:))
sağol canım,doğru ben de 21. veya 22. haftada giderim inşallah.ben de ense kalınlıklarını ölçen prof. gidecem.malum kan testi yaptıramıyoruz,buna titizleniyorum.pek gelemiyorum buraya cidden,çok şükür bulantılarım geçti.daha rahatım da sıcak buralar.nefes nefese kalıyorum artık,sanki koşmuş da oturmuş gibi.sende de oluyor mu öyle?
ben de devlet hastanesinde çektirecektim,sonra işin içine başka şeyler girdi,nitekim düna kaldı,biz de wavyle aynı uzaman doktora gittik,çok memnun kaldık,illa o olsun diye bu zaman kaldı işte.Ama geç kalmış sayılmazız işte..
Bulantıların geçtiyse yeni yeni tadını daha iyi anlarsın şimdi,yakında hareketlerini de hissedersen,oohhh deyme keyfine.
Ben de aynen hep nefes nefeseyim,bigün kızkardeşime mutfaktan bişey getirip yanına oturmuşum,abla dinazor gibi nefes laıyorsun demez miikaydirigubbakcemile3,aynen öyleyim,Hele bir de merdiven çıkmayayım.Normal işte canım yaa...
çok ılgınç bebekler artınca fıatta artyımu.............neyse bebeler ıyuı olsunda onemlı değıl kızlar...............
özele gititm canım allah allah medical banada 120 vermişti fiyat ben arastırdım andeva hastanesine sordum katkı payı sadece 15 alıyoruz demişti cinsiyetini hiç deme yaa şimdi kafamda süphe oldu ama digeri
cok ner gösteriyo digeri inan kaç dk ugrastırdı dogru durup ölcü bile vermedi bekle bekle yamuldum yatmaktan kaç gr seninkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?