yardımcı olamadık ki,
fotonuzu gördüm valla kıskandım kıslar ne güzel bir araya gelmişsiniz. özendim yani:))
sende gel kuşumm,,beklerüz..
Hımmm..Canım ben geçen sene temmuz anne adaylarındandım ..Ama benim kasılmalarım 18 . haftada başladı ve 18. haftada hem kasılmalar hem de rahim ağzı yetmezliği yüzünden ikiz bebeklerimi olmadık zamanda doğurup kaybettim..Yani bu ilk hamileliğim değil..Erken kasılma yaşayan yok sanırım içinizde....
Daha 4 haftalık bile değilim..Yine erkenden test sonucumda çift çizgi gördüğüm için yine ikiz olabilir diye düşündüğüm için endişelerim çok..
canım hayırlı olsun, Allah güzel bir hamilelik ve sonunda da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. amin.. senin yaşadıklarını yaşamış bir arkadaşımız var, şimdi arife günü doğumyapacak ve 38. haftasında yapacak, kızlarımız olacak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.. onunda ilk ikiz hamileliği çok zor geçmiş, bu seferki hamileliğinde dr. u çok ii önlemler aldı ve öncekine nazaran çok daha rahat bir dönem geçirdi.. yağmurun ardından güneş doğuyor mutlaka (dün tv deki dr.un sözü, bayıldım tam benlik yerimseniben) sakın olumsuz düşünme, iyi düşün iyi olcsun...
Merhaba kızlar.Kayra'nın tavsiyesiyle topiğinize katılmış bulunmaktayım.Liste var sanırım.Beni de eklersiniz artık :))
seyma88----------05.Temmuz.2009---------------Menagon+ prengly----------------11.Nisan.2010 (18+4)----------------------------Kız + Erkek-------İstanbul
Doğum yapanlar gözünüz aydın.Yapacak olan arkadaşlarım ALlah hepimize kolaylık versin,yavrucaklarımızı sağsalim alalım kucağımıza :Saruboceq:
hoşgeldin canım, Hayırlı olsun bebişlerin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar ben penguen gıbı yuruyorum aranız da boyle yuruyen varmı ?? bacaklarımı bırlestırınce canım acıyor..herkes dalga gecıyo benımle agır vasta dıye...hahahha
canımm kaçıncı haftadasın çizelgen neden yok?
cananımm, yazdım hayatım dün de ama çok giremedim, temizlik vardı evde, herihtimale karşı dip bucak temizlik yaptırdım, malum bayramda 34. haftamda olcam.. gerçi benim kıkzlarım yeniyılı bekliycekler ama olsun, evde yatıom die ziyarete gelen olcakmı bayramda pöff.. :tomato: