- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dırım gecmış olssssssssssss...............ya senın bebışler cok hasta oluyo alerjık alanda ıyuı bı dr a gotursen.............cok farkedıyo.........
çapa nın çocuk allerjisi doktoru çok iyi birisiymiş ... diye duydum....
Az kaldı seninde Kaswacım kasım ayında topikteki bebeişler artıyor ne güzel sağlıcakla gelsinler inşallah dualarımız sizinle...Annemdeyim...Bugün kontrolum vardı.Kilomuz geçen kontrole göre çok farklı değil özellikle kızımın..Bu sebeple dr. um doppler istedi.kan akımında sorun mu var diye.Bir problem gözükmedi.Nst ye de girdik.Sancımız yok şükür.Sağlığımız iyi..Bu salı tekrar kontrolumuz var.Muhtemelen 20 kasım olarak şekillenecek sanırım o günkü kontrole göre ..belki daha erkende olabilir...Belki de 20 den bir kaç gün sonra...Az kaldı artık ....Hepinizi öperiz...Hiç bir şey okumadım geçmişten hemen yatmam gerek..
Geçmiş olsun dırımcım canım havalarda bu mevsim geçiş mevsimi ya ortalıkta grip umarım hemen geçer öpüyorum seni ve yakışıklılarını...günaydın kızlar ....aksam çok başım ağrıdığı için çocukları uyutup saat 10 da yattık....
aksam eşime ağzımı acıp tek kelime etmedim ...oda gelip sarılıp sarılıp durdu....
ne yapayım atamam ki işte dedi...
ömerim hasta yine yaa salya sümük yarın doktora götüreceğim ...kavga etmeden dönersem iyidir valla
selam dcanlarım.
dün doktora gittik bebeklerden bi tanesi doğum yoluna girmiş bu doktorumu biraz endişelendirdi.alttan elle muayene ettşaçılma yokmuş. 24 kasıma gün verdi ama heran tetikte olun dedi beklemeyebilir dedi. canım çok sıkıldı.arada ritmik olmasada kasılmalarım var. ve kasığımda ağrı ile acı karışımı bir duygu.. sürekli yatıştayım. beni merakefden tüm arkadaşlar allah razı olsun hepiniden. dualarınızı eksik etmeyin canşlarım.
öpüyorum hepinizii..
Annemdeyim...Bugün kontrolum vardı.Kilomuz geçen kontrole göre çok farklı değil özellikle kızımın..Bu sebeple dr. um doppler istedi.kan akımında sorun mu var diye.Bir problem gözükmedi.Nst ye de girdik.Sancımız yok şükür.Sağlığımız iyi..Bu salı tekrar kontrolumuz var.Muhtemelen 20 kasım olarak şekillenecek sanırım o günkü kontrole göre ..belki daha erkende olabilir...Belki de 20 den bir kaç gün sonra...Az kaldı artık ....Hepinizi öperiz...Hiç bir şey okumadım geçmişten hemen yatmam gerek..