Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canımda ne için teşekkür ettin onu biran anlamadım :kedi:canan2508 teşekkür ederim....
selam dcanlarım.
dün doktora gittik bebeklerden bi tanesi doğum yoluna girmiş bu doktorumu biraz endişelendirdi.alttan elle muayene ettşaçılma yokmuş. 24 kasıma gün verdi ama heran tetikte olun dedi beklemeyebilir dedi. canım çok sıkıldı.arada ritmik olmasada kasılmalarım var. ve kasığımda ağrı ile acı karışımı bir duygu.. sürekli yatıştayım. beni merakefden tüm arkadaşlar allah razı olsun hepiniden. dualarınızı eksik etmeyin canşlarım.
öpüyorum hepinizii..
rica ederim canımda ne için teşekkür ettin onu biran anlamadım :kedi:
canımmm gelsin kızçeler sakın korkma 24 kasımdan önce gelseler bile haftan çok ilerledi sağlıcakla doğuracaksın allahın izni ile hiç korkma hepimiz senin hasftalarını görelim daha ne isterizki dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz kız öğretmenler gününde doğurucan doğuştan öğretmenmi ne olacaklarhehehe
Ay canım hadi hayırlısı sağlıcakla gelsinler inşallah...kızlar selam.... dün dr daydık.... 01.12.2009 tarihinde bebişlerime kavuşucam inşallah.... nbayramın hemen ertesi günü.....
çok fazla giremiyorum bu aralar... wavy ve kaswa ne yaptı çok merak ettim.... onlarda bilgi versin bir ara gelirim yine.... herkesi çok öptüm
Güle güle kullan canım koltuklarını böyle relax ol boşver kocişinle ii ol gerisini duyma boşver...merrhaba kızlar sağolsun arkadaşlarımla konuştum rahatladım...ömerim çok mız mız onlar uyurken hemen oturma odamı sildim düzelttim ..yeni koltuklarım geldi zehir etti kaynanam ama gördükce mutlu oluyorum...odamı boğmadıda ...içime sine sine oturacağım inş.
başka bişey yapamadım ...annemlerden getirdiğim kanepe açıkta kaldı tavan alcak olduğu için kanepeyi balkona sokamadık......eskici aradım gelin parada istemiyorum dedim alın dedim
6 kat olunca ve tek eşya olunca kimse almak istemiyor..
kaynana uyuzuna verelim demiştim hiybe edeceğimmm şimdi
Geçmiş olsun canımm dinlen stresten olmuş olabilirçok başağrım var midemde bulanıyor öptüm sizi iyi geceler resimleri ekleyin heee
Hakkımda sayfasında aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıcan canım..İlk yapınca kabul etmiyo gibi görünüyo sonra düzeliyo..nasılsınız kızlarrr
ben bu çizelgeyi yaptımda nereye yapıştırıyoduk adresi hakkımda sayfasında bi yere yapıştırıyoduk diye hatırlıyorum yaptım kabul etmedi fikri olan varmı
selam dcanlarım.
dün doktora gittik bebeklerden bi tanesi doğum yoluna girmiş bu doktorumu biraz endişelendirdi.alttan elle muayene ettşaçılma yokmuş. 24 kasıma gün verdi ama heran tetikte olun dedi beklemeyebilir dedi. canım çok sıkıldı.arada ritmik olmasada kasılmalarım var. ve kasığımda ağrı ile acı karışımı bir duygu.. sürekli yatıştayım. beni merakefden tüm arkadaşlar allah razı olsun hepiniden. dualarınızı eksik etmeyin canşlarım.
öpüyorum hepinizii..
Şuan 6+3 günlük hamileyim.5 gün önceki ilk usg de ikiz gebelik olduğunu öğrendik.Kalp atışlarını aldık,şimdilik herşey yolunda gibi çok şükür.Dr.um ikiz gebeliklerde bulantının da iki kat fazla olabilieceğini söyledi.Her an bakıyorum,şuan hiçbir değişikliğim yok neredeyse.Ayrıca oldukça yoğun bir iş temposunda koşturmaca içinde çalışıyorum.Bu hamilelik nasıl geçecek?Belirtileri neler oluyor,zorlukları neler oluyor?
Listemizi de yapalım:Bana özelden yada topikte yazarsanız,hepinizi buraya eklemek isterimm
Nickimizz------------S.A.T --------Hamile Kalma Yöntemi-----Muht.Doğm.Tarh(baz alınan haftayıda yazalım)------Bebişlerin Cinsiyetleri----Bulunduğumuz Şehir
1) Hymarry------------09.Ocak.2009 ------ Mikroenjenksiyon --------------24.Eylül.2009 Perşembe (37.hafta) ----------------------- İki kızz --------------------İstanbul
2) Bebiş istiyoruz---20.Ocak.2009----------Tüp Bebek---------------------- 29 Eylül.2009 (36.Hafta)---------------------------------------İki erkek--------------------İstanbul
3) Egelii----------------08.Mart.2009---------Mikroenjeksiyon------------------15.Kasım.2009 (36.Hafta)-------------------------------Bir kız&bir erkek--------------Balıkesir
4) olmuyo-------------26.Nisan.2009--------Mikroenjeksiyon------------------31.Ocak.2010 (36.hafta)-----------------------------Allah gönlüne göre versin------Ankara
5) kaswa----------- ---06.Mart.2009---------Mikroenjeksiyon-----------------13.Kasım.2009 (36.hafta)---------------------------------Bir kız&bir erkek-------------İstanbul
6) hazanx-------------01.Mart.2009--------- Mikroenjeksiyon------------------6.Aralık.2009 ------------------------------------------------------İki erkek-------------------Samsun
7) erolcan------------02.Haziran.2009-------Mikroenjeksiyon-----------------14.Şubat.2010 (36.Hafta)----------------------------Allah gönlüne göre versin------Samsun
8) umudumsun_0707-9.Nisan.2009------Mikroenjeksiyon------------------18.Aralık.2009 (36.Hafta)---------------------------Allah gönlüne göre versin-------Antalya
9) Canan2508-------20.Mayıs.2009--------------Doğal--------------------------24.Ocak.2010 (36.Hafta)----------------------------Allah gönlüne göre versin--------İstanbul
10) çekirgeler---------11.Mart.2009---------------Aşılama------------------------18.Kasım.2009 (36.Hafta)---------------------------------------İki kız---------------------Bursa
11) kinder--------------9.Şubat.2009----------Mikroenjeksiyon-----------------16.Kasım.2009 (36.Hafta)--------------------------------Bir kız&Bir erkek------------İstanbul
12) wavy----------------10.Mart.2009----------Mikroenjeksiyon------------------17.Kasım.2009 (36.Hafta)--------------------------------------İki kız---------------------İstanbul
13) Pamukşeker-----3.Şubat.2009----------------Normal-------------------------10.Ekim.2009 (36.Hafta)---------------------------Allah gönlüne göre versin-------Ankara
14) sadecebu---------10.Mart.2009----------Mikroenjeksiyon------------------10.Kasım.2009 (36.hafta)---------------------------------------İki kız----------------------Mersin
15) Flavius-------------10.Aralık.2008--------Mikroenjeksiyon------------------26.Ağustos.2009 Çarşamba (37.Hafta)------------Bir erkek&Bir kız--------------Ankara
16) İkizlemiz----------17.Ocak.2009---------------Doğal---------------------------3.Ekim.2009 (37.Hafta)----------------------------------------İki erkek--------------------İstanbul
17) Nevra_t------------26.Şubat.2009--------Mikroenjeksiyon------------------5.Kasım.2009 (36.Hafta)-------------------------------------- İki erkek-------------------İstanbul
18) penses------------26.Şubat.2009--------Mikroenjeksiyon------------------3.Aralık.2009 (40.Hafta)----------------------------------------İki erkek--------------------Konya
19) canbebek---------14.Mart.2009---------Mikroenjeksiyon-----------------19.Kasım.2009 (36.Hafta)-------------------------------------- İki erkek-------------------İstanbul
20)pumpkins----------6.Nisan.2009---------------Doğal---------------------------10.0cak.2010 (40.Hafta)----------------------------Allah gönlüne göre versin-------Samsun
21) incisu--------------20.Şubat.2009------Klomen+Çatlatma İğnesi-------28.Ekim.2009 (37.Hafta)----------------------------------Bir kız&Bir erkek-------------İstanbul
22) claire---------------15.Nisan.2009--------Mikroenjeksiyon-----------------20.Ocak.2010 (40.Hafta)------------------------------------------İki kız---------------------Tekirdağ
23) artemissia--------21.Mart.2009----------Mikroenjeksiyon-----------------21.Kasım.2009 (36.Hafta)----------------------------------------İki kız---------------------Ankara
24) kevser14----------7.Nisan.2009-------------Tüp bebek----------------------12.Ocak.2010 (40.Hafta)------------------------------------------İki kız---------------------Bursa
25) mimoza77-------11.Aralık.2008--------------Aşılama------------------------20.Ağustos.2009 (36.Hafta)-----------------------------------İki erkek-------------------İstanbul
26) burcinn-----------20.Mayıs.2009----------Gonal-f+Ovitrell------------------03.Mart.2010 (40.hafta)---------------------------Allah gönlüne göre versin---------Bursa
27) alaina-------------25.Haziran.2009------Mikroenjeksiyon------------------16.Mart.2010 ----------------------------------------Allah gönlüne göre versin----------İstanbul
28) zuzumkuzum---3.Haziran.2009------------Tüp bebek----------------------10.Mart.2010-----------------------------------------Allah gönlüne göre versin----------Urfa
29) biv ------------------3.Haziran.2009------------Tüp Bebek---------------------10.Mart.2010-----------------------------------------Allah gönlüne göre versin----------İstanbul
30) selinius-----------15.Haziran.2009-----Mikroenjeksiyon-------------------22.Mart.2010 (40.Hafta)-------------------------Allah gönlüne göre versin-----------Trabzon
31) Kayra-------------16.Haziran.2009-----Mikroenjeksiyon-------------------23.Mart.2010 (40.Hafta)-----------------------------------------İki kız----------------------Eskişehir
32) geranimo85------22.Ağust0s.2009----Mikroenjeksiyon--------------------23.Mayıs.2010(Beklenen tarih)---------------Allah gönlüne göre versin-----------İstanbul
33) zuzu79------------30.Haziran.2009-----Mikroenjeksiyon-------------------21.Mart.2010(36.Hafta)---------------------------Allah gönlüne göre versin----------İstanbul
34) vil...-----------------6.Temmuz.2009-----Mikroenjeksiyon-------------------12.Nisan.2010(40.Hafta)-------------------------Allah gönlüne göre versin----------Ankara
35) Rose---------------8.Ağustos.2009------Mikroenjeksiyon------------------15.Mayıs.2010(Beklenen tarih)---------------Allah gönlüne göre versin-----------Konya
36) MeDİNe-----------3.Ağustos.2009-------------Doğal---------------------------10.Mayıs.2010--------------------------------------Allah gönlüne göre versin----------Van-İstanbul
37) mner---------------21.Eylül.2009--------Mikroenjeksiyon--------------------20.Haziran.2010-----------------------------------Allah gönlüne göre versin-----------İzmir
38) NASOM---------10.Temmuz.2009------------Doğal---------------------------16.Nisan.2010(40.Hafta)--------------------------------------İki erkek---------------------İstanbul
selam dcanlarım.
öpüyorum hepinizii..