- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
iremaslanomerasln
:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iremaslanomerasln
aaaaaaaahhh ahhh dolu dolu geçirdim hamdolsun her günümü,
ama sırf hamilelik keyfine,bi tane daha yapıcam Allahım lutfederse..
Bende öyle düşünüyorum ya çok keyifli değilmi bebişlerinin bedeninde hergün büyüdüğünü hissetmek bir paröan olduğunu bilmek inanılmaz bişey bence
muhteşemm keyifli bir mucizeye ev sahipliği..
valla kızlar bi hafta öncesine kadar benim içinde inanılmaz keyifli ve rüzgar gibi geçiyodu ikiz hamilelik dönemim ama bi haftadır berbat durumdayım...yürüyemiyorum nefesim tıkanıyo,oturamıyorum sırtım ağrıyo,yiyemiyorum midem yanıyo,uyuyamıyorum....yine de bin şükür diyorum tabiki karnımdaki mucizeler için..6 ayım dolmak üzere,sanırım bundan sonra sıkıntılar biraz artacak
valla kızlar bi hafta öncesine kadar benim içinde inanılmaz keyifli ve rüzgar gibi geçiyodu ikiz hamilelik dönemim ama bi haftadır berbat durumdayım...yürüyemiyorum nefesim tıkanıyo,oturamıyorum sırtım ağrıyo,yiyemiyorum midem yanıyo,uyuyamıyorum....yine de bin şükür diyorum tabiki karnımdaki mucizeler için..6 ayım dolmak üzere,sanırım bundan sonra sıkıntılar biraz artacak
hymarry canım canan demstocka geldi bugün. bende göreyim diye gitcektim ama kısmet değilmiş..
ay teyzesi sorma yarın görcez inşallah. doğum tarihini verir mi acep yarın yaw..
duş almam lazım kıl tüy muhabbeti var çok işim var ama halim yok((
a.s yarın verir..