- 1 Ağustos 2008
- 1.208
- 0
- 43
ben hemen söylüyorum cnm
ama laf dinleseydiii benimki dinlerdi dimii bide utanmadan 27 haftada başladı kasılmayaa
ya canım, senin aralıklar kaç dk.idi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hemen söylüyorum cnm
ama laf dinleseydiii benimki dinlerdi dimii bide utanmadan 27 haftada başladı kasılmayaa
ya canım, senin aralıklar kaç dk.idi?
güzel pazarlar arkadaşlaaarr... dün akşam 35-40 dk. aralarla 4-5 defakasılmalaım oldu, hafiiif ağrı eşliğinde kasılıyorum 1,5 dk. sürüyor sona geçiyor , dr.umu aradım 15 dk.da bir olursa hemen ara dedi, ama çok da endişeliysen şuandakliniğe gel bi takip ettirelim dedi, ben biraz daha bekliyim o zaman dedim, baktım bi daha kasılmadı.. bu gün de ilk kez şimdi oldu, bekliyorum bakalım elimkarnımda gözüm dsaatte , bu haftalarda günde 4-5 kez olması normalmiş, rahim kendini doğuma hzırlıyormuş,yahu biri anlatsın şu rahmime normal doğum yapmıycam beeennn..
CAnım biraz daha sabreder bebeklerin inş az daha annelerine müsade etsinler söylede uslu durun de :kedi:
ALLAH en güzel zamanda dogmalarını nasip etsin
İyi akşamlar kızlar ben geldim nasıl herkescikler iyidir inşallah...Bugün bir uyudum bir uyudum hiç kalkmıcam acıkmasam nerden çıktı anlamadım
hı...............ne dıyon ya ne kartı kız bız cıtırsak sız fıstık oluyonuz hem kayra bıle genç benden yaaaaaaa................
uyku demeyin ulleeeeyyynnn,
canımız çekiyoooo mafoldumben
ay canımm kıyamam uykusuz geceler dimi gerçi bizim şimdiki uykularımız yanımıza kar kalacak.Bizide bekliyo yani uykusu geceler...
ya uyuyamıyon dımı ahhhhhhhhhhhhh arıcam ben uyudugum gunlerı gezdıgım gunlerıç......................