- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
claire nasılsın canımm,kısçeler nasıl bakalım annesiii yerimseniben?
Çok sağol hymarrycim hamdolsun çok iyiyiz kızçelerimle artık ağırlaşmaya başladık.
Tembelleştik, canımız bol bol uyumak istiyor belkide gece 4-5 defa lavaboya gittiğimiz içindir. Yatmak zorlaştı oturunca ayaklarım bacaklarım şişiyor. Kızlarımın eşyalarını yıkadım onlarla uğraşıyorum birkaç gündür bir taraftanda ütülüyorum. Bikaç eksiğimiz kaldı buhar makinası, biberon, bakım ürünleri, çanta, taşıma koltuğu falan. Off daha ne kadar çok şey varmış yaa.
Birde bişey sorucam süt sağma makinesi şartmı acaba ona bir türlü karar veremiyorum.
ooouuuuyy gittkçe ağırlaşıyor insan dimi,bak bir de 30dan 32 den sonra gör,gittikçe kocamaaann olucannn kaydirigubbakcemile3
sağlık olsun,sağlıkla içinde büyüsünler de canım,biz anneyiz katlanıyoruz,
dua edin en azından havalar güzel,ay ben sıcak gecelerde temmuzda ağustosta eylülde neler çektim,ağluyordum geceleri
Allah kolaylık versin canımm..
canım burda saydığın buhar makinesinden,çantadan falan çok daha önemli bence sağma makinesi,
eğer bebeğine az da olsa süt vermek ve kendini süt veemediğin için kurutmak istemiyorsan muhakkak almalısın canım,benim herşeyim oldu o makine açıkçası,
ayrıntısıyla ilgili merak ettiğin varsa sorabilirsin..