slm kızlaarrrr
kaswam biz mayıs sonuna ayraladık daha temmuz ayından,o vesileyle yaza giriş yapıyoruz,ama geçen yıllarımızda kafamıza göre yılda iki defa gittiğimiz de olmuştu,belki bu kez de ikinciyi yapar,Eylülde size takılırızz,
biz mayısta 8 ayımızı bitirmiş olucaz,sanırım siz de eylülde o civarlarda olucakasınız,ama beraber gitseydik ay ne güzel olurduuu,hanımlar,yanlarında çocuklarla,beyler beraber havuzlardaaa,,
ay hayali bile güzelopuyorumnanaktan,,
dırımım erken rezervasyon çok uygun oluyor,öyle güzel bir yer kii,biz çok seviyoruz,cidden beraber gidelim yaawwwkaydirigubbakcemile5
bence burda toplanıp cidden bir gurup oluşturalım seneye falan,neden olmasın dimi bu arada
dırımım babana tekrar geçmiş olsun diyelim,atlatmışsınız zaten maşallahh,hiç üzme kendini,Allah bizlere bağışlasın tüm ailemizii
hirama çok üzüldüm,inşallah bahsi geçtiği gibi çok önemli değildir,inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alır yaaa,keşke kendine bir telefonla falan olsa ulaşabilsekk..
medinecim istanbula ne zaman geliyorsun?Mehmet Beye görünücekmisinn?Gör bak doktor nasıl olur hıh:dilcikar:
mner daha önceden yazmıştım sana canım,benim bir kez olsun,hafif derecede bile bulantım olması,doğrumuşum yavrucum,benden daha ala örnek olur mu,ama ban doktorum başlarsa da 8.haftadan sonra başlar demişti,o da olmadı çok şükür,,
sen de heveslenme kız illa bulansın midem diye,evham yapma keyfine bak heee,ben topik sahibi olarak kızarım evhamlı annelere burda beni bilirler heee
lmaz:kaydirigubbakcemile3
claire nasılsın canımm,kısçeler nasıl bakalım annesiii yerimseniben?
canancım nasılsın kuşum,hastane olayına kesin kara verdin mi?Bir hastane yazmıştın ama kesinleşti mi?
bebiş istiyoruz,nickin değişmiş canım,sevsinler yavru kartallarını senin yaaa,minik kuşlar yaaaa,
kayracım gezmelere gitti maşallah,bütün yazı evde geçirmiş biri olarak öyle ihtiyacım var kiiii,,
neyse sağsalim gelsinler inşallahh
ay ben herkesi özledim yaaa,şu güzel havalarda bari buluşsak yaaaa,,