Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senın erken yapılmış .............benım 16. haftaa yaptı dr........ama ben serkajdan uçgun sonra gezdım dolaştım bı sıkıntım hıç olmadı.........sertşleşme olur bendede oluyo bazen .............ama dıkkat cok sık olmasın takıp et dr sana magnezyum vermedımı........kasılmalarıa ıyı gelıyo.............sor dra mutlaka...........ben hala evde dolaşıyorum ama 27. haftamdayım artık allttakı basınç yapıyo zorlanmaya basladım.......ınş saglıkla gelsın bebeşler senın kacıncı hafta
canım benim 16+4 oldu kasılmalarım günde bir kaçkez oluyor ben baskıdan oturamıyorum dr magnezyum vermedi sadece progestonla vitamin kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
Sende geleceksin bu haftalara Allah'ın izniyle hiç merak etme ...
Canım bende çok beğeniyorum o bambu sepetleri eşim çok istedi almamızı ama ben bir kaç ay kullanacağımızı düşünüp ,yerde işgal edeceği için almadım ama çok güzel oluyor o sepetler ..hele ilk doğduklarında ,güle güle kullanın inş.Bizim bahsettiğimiz o sleeperlardan..Ben çook memnun kalacağımı düşünüyorum zaten onu bebeklerim için değil kendime aldım..Yatak oluyor,koltuk oluyor,mama masası oluyor.uzaktan kumandalı,müzikleri var ninni çalıyor ve sallama pozisyonları var yavaştan hızlıya doğru..Ben araştıra ,araştıra Piyasadakine göre çoook hesaplı buldum bir toptancıdan ama sen Bursa dasın benim dediğim İstanbul İstoçta bir toptancı istersen veririm adresini www.kraftbaby.com dan dondy beşik olarak inceleyebilirsin..Benimkiler bu ürün..
Paradise çok güzel,Bera'da güzel ama ben Caprice'de bulduğum rahatlığı hiç bir yerde bulmam
Eşler olmadan gidebilme imkanın varmı bayan bayana tatil için..Kayra?
Hymarrykuşum ben ramazan sonuna yaptırdım rezervasyonu,baştan haziran diye düşündük ama dedi ki eşim yavrularda bir şeyler anlasın,tepki verebilsinler,mutlu olsunlar..Babamız bikinimizi, mayolarımızı bile aldı.kaydirigubbakcemile3(Görmemişin oğlu olmuş meselesi bizimki)Ya Hymarry beraber aynı dönemde orada olsak iyi olmaz mıydı?kaydirigubbakcemile5 Ağustos sonu, eylül başı gibi..
Allah'ın izniyle bir doğurayım..Bebekler ele ,avuca gelsin İnan yeminim var..Sırtladığım gibi onları gezeceğim.Bu yatma işi beni çok motive etti..Gezmek, ne güzel bir nimetmiş...Allah'ım kimseyi yataklarda yatırmasın...
canlarım günaydınn..biz yeni uyandıkk, ne cuma saati kalmış necuma, :kedi: ay ben neden böyle oldum yaww,progestanı 3 e çıkardık sanırım ondan
bu arada çekirgeler iyi, dün konuştum, 35. haftayı bitiriyorlar, çok mutlu.. ay fdoğuramadım daha diyor,,, :) bilgisayarını eşi bırakmıyormuş evde, artık kalkıp gezebiliyor annesi ve anlaları burada, size çokçok selam swöyledi...
|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|
01|Flavius| 10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:| 02|mimoza| 11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:| 03| Hymarry| 09.Oca.09|İki kızımız oldu| 04| İkizlemiz| 17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:| 05| Bebiş istiyoruz| 20.Oca.09|iki kartalımız oldu| 06| Pamukşeker| 03.Şub.09|iki tombalağımız oldu| 07| kinder| 09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:| 08| incisu| 20.Şub.09| 09| Nevra_t| 26.Şub.09| 10| penses| 26.Şub.09| 11| hazanx| 1.Mar.09| 12| kaswa| 06.Mar.09| 13| Egeli| 08.Mar.09| 14 |sadecebu| 10.Mar.09| 15| wavy| 10.Mar.09| 16| çekirgeler| 11.Mar.09| 17| canbebek| 14.Mar.09| 18| artemissia| 21.Mar.09| 19| pumpkins| 06.Nis.09| 20| kevser| 07.Nis.09| 21| umudumsun| 09.Nis.09| 22| claire| 15.Nis.09| 23| olmuyo| 26.Nis.09| 24| Canan| 20.May.09| 25| burcinn| 28.May.09| 26| erolcan| 02.Haz.09| 27| zuzum|0 3.Haz.09| 28| biv| 03.Haz.09| 29| selinius| 15.Haz.09| 30| Kayra| 16.Haz.09| 31| alaina| 25.Haz.09| 32| zuzu| 30.Haz.09| 33| vil| 06.Tem.09| 34| MeDİNe| 03.Ağu.09| 35| Rose| 08.Ağu.09| 36|geranimo|22.Ağust0s.2009| 37|mner|21.Eyl.09|
eveeettt işte liste budur:))
kızlar şu linkten tickerınızı yapabilirsiniz. sadece bunu kabul ediyor kk.tek kötü yanı yada ben bulamadım. ayarlama yapamıyorsun 40 hafta üzerinden hesaplıyor..
Pregnancy and Due Date Ticker
bu kıyağıomı unutmayın. muckss..
wavy cim dayanamamaış yine kaçıp girmişsin gördüm snei naber
kız burcin sen ne çabuk bitirdin alışverişi vallaha erkenden başlamışsın haaa artık girmiyosunda görmez olduk seni buralarda hemşerinle kayıplara karıştınız
canım benim 16+4 oldu kasılmalarım günde bir kaçkez oluyor ben baskıdan oturamıyorum dr magnezyum vermedi sadece progestonla vitamin kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
slm kızlar babamla konuştum sesi çok iyi geliyordu ...torunları özlemişşş
pazar taburcu olurum heralde dedi....çok şükür atattık