Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman olmasın ne edek :))
zuzu bendede kasılma vardı aynı böyle beş parmk aşşagıda bugun doktora gittim dedim bol bol su iç düşük tehlikesi olur bol bol dinlen ama ben zaten hiç bişi yapmıyorum ki bide daha 3 aylıklar anlamadım ama şükür bugun olmadı
ay kasılma dedik benimkişler imrendi kasılmaya başladılar.senağlama azcuk uzanıcam öpüyom
bir görünüyor bir gidiyor ben oynamıyommm..
vil canım yeni işin hayırlı olsun bitanem. bebişler şimdiden kısmetlerini getiriyolar anneciklerine..
medineee kıs bu senin doktorun ne biçimn bi doktor ya gıcık oluyom. bir güsel bi şey duymadım ya sakat olabilir test yap diyor bir düşük tehlikesi diyor. çok kızıyom ya. moral lazım bize. valla benim doktorum bana destek olmasa ne olurdu bilmiyorum. çünkü iki kimyasal gebeliğim var ve çok riskli idi başlarda ...sen kendine dikkat et canım doktorunuda dinle ama moralini bozma. bol suyunu için. progestan kullanıyorsan kullanmayadevam et canım. Şeniz
bu arada ne zaman kk ya sitem etsem ticker görünüyorlülülülülülü
ay kasılma dedik benimkişler imrendi kasılmaya başladılar.senağlama azcuk uzanıcam öpüyom
Canım herşey uymuş ama deri ceket uymamış dediğim gibi takım elbiseliydi..Bu arada çizelge çok güzel olmuş eline sağlık,,,opuyorumnanaktanaa bu arada Kaswa kıs eşin esmer mi? deri bi ceketi varmı. Dün bir bey vardı tek başına gelmişti ona bi çok ürün verdim. hatta yeğenime olur bizimkine olmazsa dedi. gerçi ikiz olup olmadığı ile ilgiili bişey demedi ve erekek ürünleri seçiyordu. ama nedense ilk aklıma gelen o oldu. pek bişey yoktu canım. bide herkes daha ilk aylarında yada hamile bile değildi. aralarında ezilmemek için hep geri durdum. uzanabildiğime baktım yada orta muhabbet kurduğum bayanlar vardı onlar verdi bişeyler.. bende alabildiğimi aldım. çok çeşit yoktu . ama yinede minik minik derken bir sürü şey almışım. çorap ve önlük ağırlıklı bir alışveriş olmuş benimki:))
Canım herşey uymuş ama deri ceket uymamış dediğim gibi takım elbiseliydi..Bu arada çizelge çok güzel olmuş eline sağlık,,,opuyorumnanaktan
Dırım canım çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin babacığına..Aslında şimi aramak çok istiyorum seni ama rahatsız eder miyim,müsait misin bilemedim ki canım ya..?
canan nerelerde?
kızlar günaydın.......... ben hazırlık yapıyorum bugün fazla giremem nete..... yalnız wavy canan yok ortalarda....... telefonları varsa bir baksanız merak ettim... banada haber verin akşama açarım ben neti.... hepinizi öptüm.......
aplam babam amliyata girdi baya önce girmesi gerekiyordu ama şekeri çıkmış girememiş
anneme refaktcı olarak kalmayın ameliyat sonrası yoğunbakıma girecek demişler annem ağlıyor
benim morelim bozuldu ...sap gibi elim kolum bağlı bekli,yorum pöffff
canancım nerelerdesin?