- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birgül abla anladımmm şincikk
kızlar susam sokağının 40 yılıyımışşş
yaa trt ye söylesek yeniden yayınlasa ya
bebelerimizde öyle büyüsee
kızlar günaydın.......... ben hazırlık yapıyorum bugün fazla giremem nete..... yalnız wavy canan yok ortalarda....... telefonları varsa bir baksanız merak ettim... banada haber verin akşama açarım ben neti.... hepinizi öptüm.......
ahanda bu hırkayı biliyom işte orda bir bey almıştı . ay ama emin olamadım bak hatırlayamıyorum yüzünü hırka gri renkmiydi koyu grimiydi öyle biş3eydi. o mu acepkaydirigubbakcemile3Wavyİmcanım benim,canım benim,seni ben pek çok ,pek çok severim...opuyorumnanaktan Dün bulabildiniz mi bi şey..Ben eşimi gönderdim.Ama bir şey yokmuş.Çocuklara kova ve su değirmeni almış oyuncak.kaydirigubbakcemile3Benim yeğene ayakkabı bulmuş çıkan kolilerden o çok güzel ama..Bizim Oğlana astronot mont almış.Çok güzel hakiki süet içi sırf kürk eldivenleri,patikleri var çok beğendim ben ama askıdaki ürünlerden bu dediğim,birde fermuarlı bir hırka sweet..
kızlar hanı hiram o6 vardı yaaaaaaa ıkız beklıyodu gırıyodu bazen baska bı topıkte okudum zor durumdaymış bebeklerın bırının suyu bıtmış hasrtanedeymış heran doğmaları beklenıyomuş 20. haftada...........uzuldum ya...........rabbım yardım etsın cumlemıze.............
dırım kız gezıyonmu.................
canım benim hoşbulduk iyi dileğin için çok saol canım benim
kızlar hanı hiram o6 vardı yaaaaaaa ıkız beklıyodu gırıyodu bazen baska bı topıkte okudum zor durumdaymış bebeklerın bırının suyu bıtmış hasrtanedeymış heran doğmaları beklenıyomuş 20. haftada...........uzuldum ya...........rabbım yardım etsın cumlemıze.............
dırım kız gezıyonmu.................
Kızlar herkese hayırlı cumalar geçmişe şöle bi göz attım yeni geleln arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..Bende biraz önce geldim sabah evrakları teslim etmeye gittim pazartesi eğitime başlıcaz inşallah hayırlı olur dua edin kızlar.. Bir sürü hamiş gördüm çalışacağım yerde sevindim tabiki hatta evraklarımı teslim ederken insan kaynaklarında yeni doğum yapmış izin evraklarını imzlamaya gelmiş taze annecik gördüm..Allahın izniyle zorlanmadan gidebildiği yere kadar çalışır sonra rapor ücretsiz izin falan bişeyler yaparız diyoruz bakalım hayırlısı..Doğum sonrası çok geç olur ii biyer bulup işe girmem die düşündük eşimle inşallah iyi bi karar vermişizdir.Ulaşımıda yakın bana hatta eşimin işyerine 5 dakika yürüyerek sevisleri var işyerinin bütün bunları düşününce başlamaya karar verdik.
Yarın da memlekete gidebiliriz kaynım hastaymış hastanede müşayede de tutuluyomuş korktuk ortalık kötü eşim gidip görmek istiyor tabiki kardeşi ben annemde kalırım gidersek bakalım hayırlısı..Moralimiz bozuldu biraz inşalllah tez zamanda kavuşur sağlığına...:Saruboceq:
aplam babam amliyata girdi baya önce girmesi gerekiyordu ama şekeri çıkmış girememiş
anneme refaktcı olarak kalmayın ameliyat sonrası yoğunbakıma girecek demişler annem ağlıyor
benim morelim bozuldu ...sap gibi elim kolum bağlı bekli,yorum pöffff