- 4 Temmuz 2009
- 643
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şiimdi biv apla demek tuaf geliyo sen adını bahşet bana ve neden nicin biv?????merak ettim....apla bende 20 haftalarda davul gibiydim hehe 30 da da iki davul oldum ama hiç şişmedim benim sadece karnım şişmiştii
çok zahmetli günlerdi ama çok güseldi yaşamak isterim tekrardan kendime zehir etmeden o güsel hamişlik günlerini....çok zehir ettim kendime hep bebeklerim ölecek sandım
ama şunu unuttum yaradan ol derse o olur.....ve herşeye rağmen o iki küçük meleklerimi bana nasip etti....şimdi içimde sevgi pınarı sevgi ile mutluluk ile dolup taşıyor....
olmasa ne olacak yaaaaa.....benimkiler uslumu kızz
evimde tek köşeli şey tv sehpası kaldı ömer gidip gidip kafayı ona çarpıyo
alide o düşünce gidiyor onun kafasını ısırıyor...
oyuncak yerine çamaşır sepeti mezura ile oynuyolar kesin modacı olacak heralde
yada babası gibi doncuuu ....yaşayıp giidyoss iştee
Sende geleceksin bu haftalara Allah'ın izniyle hiç merak etme ...hayırlısı olsun kaswam ....... zaten ne kaldıki şurda..yatsan da ne kadar yatcan... sabretcez artık maşallah buralara kadar gelebildin...inşallah bizde geliriz senin haftalarına....
Canım bende çok beğeniyorum o bambu sepetleri eşim çok istedi almamızı ama ben bir kaç ay kullanacağımızı düşünüp ,yerde işgal edeceği için almadım ama çok güzel oluyor o sepetler ..hele ilk doğduklarında ,güle güle kullanın inş.Bizim bahsettiğimiz o sleeperlardan..Ben çook memnun kalacağımı düşünüyorum zaten onu bebeklerim için değil kendime aldım..Yatak oluyor,koltuk oluyor,mama masası oluyor.uzaktan kumandalı,müzikleri var ninni çalıyor ve sallama pozisyonları var yavaştan hızlıya doğru..Ben araştıra ,araştıra Piyasadakine göre çoook hesaplı buldum bir toptancıdan ama sen Bursa dasın benim dediğim ıstanbul ıstoçta bir toptancı istersen veririm adresini www.kraftbaby.com dan dondy beşik olarak inceleyebilirsin..Benimkiler bu ürün..kızlar ben bambu sepet aldım onları süsletiyorum..3-4 ay bizi idare ederler sonra yatakları da sallanan cinsten yataklara geçeriz diye düşündüm ama sizin bahsettiğiniz şu beşikleri de çok merak ettim..sleeper mı yoksa??ben hesaplı bulursam sleeper da almayı istiyorum da ilerleyen aylarda o yüzden ilgimi çekti..azıcık bilgi alabilir miyim?ya da bahsettiğiniz siteyi öğreneyim ben bakarım ordan..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
.[/QUOTE .!.:Paradise çok güzel,Bera'da güzel ama ben Caprice'de bulduğum rahatlığı hiç bir yerde bulmambende hep alanya tarafını tercih ettim tesettür otel çok o tarafta...ama kızlar büyüsün paradise ı çok istiyorum....
Eşler olmadan gidebilme imkanın varmı bayan bayana tatil için..Kayra?inşalla hymarry.... sende benim gibi kapalısın sanırım.... şöyle bir sah ınn paradise a git........... hatta bir sene birlikte gidelim......
Hymarrykuşum ben ramazan sonuna yaptırdım rezervasyonu,baştan haziran diye düşündük ama dedi ki eşim yavrularda bir şeyler anlasın,tepki verebilsinler,mutlu olsunlar..Babamız bikinimizi, mayolarımızı bile aldı.kaydirigubbakcemile3(Görmemişin oğlu olmuş meselesi bizimki)Ya Hymarry beraber aynı dönemde orada olsak iyi olmaz mıydı?kaydirigubbakcemile5 Ağustos sonu, eylül başı gibi..
ülennnn nireye tatile gidiyonusss beeee
ben geçen sene gittim haamın yazlığına
yok biberonlar anakucağı ,arabamız,strelize makinamız ...püffff eniştem vito ile gelmişti bizi olmayı koca arabın arkası dolmuştu.....
seneyede kısmetse gideceğizz tekrardan ..halam çocuklar için otel iyi olmaz dedi....buraya gelin dedi yani biz tatile 4 kişi olarak 2 yaşımızı geçince gidecez
gunaydın kızlar.......................
benim serklaj 12. haftada yapıldı sonra sürekli yattım zaten oturamıyorum ayakta duramıyorum biraz dursam kasık ağrısından duramıyorum birde ara ara kramp giriyor elimle karnımı kontrol ediyorum o an sertleşiyor tedirginim
kaswa cnm iki çocukla nasıl olur o iş bilmemki eşim izin verirde biz tek başımıza o kadar çocukla hahaha .....şaka gibi oluruzz beee millet bi fotoraf isterrr
haaaaaaaaaaaaa ay kız o dıger topıkte ya..............hatırladım............ıyıydı hersey ıyı gıtmış sımdı sanırım tr yede net bulup yazamam gıremem demıştı bızde merak edıyoz buyuk ıht tedavıye baslamıştır ınlş bı yerde bulr da yazar...........cok ıstıyorum hamış olsun ınşşşşşşşşşşş canım