Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok şükür iyiyim hamdolsun ama kendimden bir şikayetim var hep bebişlerime birşey olmuşmudur acaba diye evham geliyo uykularım kaçıyo neredeyse her hafta usg ye giriyorum o derece yani
Çok şükür iyiyim hamdolsun ama kendimden bir şikayetim var hep bebişlerime birşey olmuşmudur acaba diye evham geliyo uykularım kaçıyo neredeyse her hafta usg ye giriyorum o derece yani
en yukarıda sekmeler var..kadınlar kulubu...yanıda ikiz gebeklik çoğul gebelik.... altındada arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor................................ yazar arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor olanın kutusunu tıkla
var ama belli bir mesajdan sonra girilebiliyor canım..... siteyle ilgili herşey sitenin açılımından en başta var..oradan bilgi sahibi olabilirsin. kadınlar kulubu hakkında diye girişte orayı tıkla...