- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
çüşşş pisliğini tasarruf olarak adlandırıyo galiba veba olucak -tatlicadiarzu- ıykkk
benimkide böyle cnm pintilikte üstüne yokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çüşşş pisliğini tasarruf olarak adlandırıyo galiba veba olucak -tatlicadiarzu- ıykkk
wavy neden kaçtı yaaa gerginmi bugünlerde nee
benim kaynana transfer sonrası bana bakmaya geldi göya ramazana denk gelmişti kahvaltımdan öğle yemeğime kadar kendim hazırladım bide yicek bişi yoksa alışverişe çıktım hanımefendi devirdi kendini yattı bütün gün kocamın geliceğ saatte ayaklanıo pire yutmuş gibi delirtti en sonun da normalde ben fazla yüz göz olmamak için cevap filan vermem kaale almıo hesabı takılıorum evlendiğimizden beri kocama ay oğlum çok zayıfladın bilmem ne yapıp duruyodu bende bu geldi sahuru filan hazırlıyo dedim ah bu çocuk eridi eridi bitti çok zayıfladı aç kalıyo Allahıııım nasıl bozuld anlatamam şimdi diyemiyo saf hem benden tırstığını söylüyo hem lafından geri kalmıyo hepsi bi cins ya 2 senede yüzüne bakılmıcak derece soğudum
geranimo valla 6 senede bişeycikleri batmadı hamiş kaldım gördüm yüzünüü
yaa çok uykum geldi ömer uyuyor ali uyanık yaaaaaaaaa
bana bi gelseniz kızlar evim talannn heheee.....yatak odasında yatağım acık oturma odasında çay tepsisi duruyor..........çocukların odası talann bense bişey yapmıyorum heheee
canım ya ben çıkmışım sen gelmişsin. çıksan bile bir süre online görünüyon ondan sen burda sandın beni. yoksa seni özledim kaçarmıyım delüüüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanWavyyyyyyyyyyyyyyyyyy online duruyonda neden bana bakmıyorsun çıkacağım şimdi
bütün duygu ve düşüncelerimi telde belirttim salla gitsin. ve bundan sonra gelirlerse ne yemeği yaa kebap söyle gitsin ondan anlar onlar:umursamaz:hhhhööööyyyttt uzak durun bakiyimÇok üzgünüm çoook,
ben daha şeedemedim,gebertirim sizi bebiişşşyasakkelime
haydi hayırlısı,daha kırkmın çıkmamış koklaşıyomuşunuz,gelip aranıza yatıcam vallaha :roflol:
ahanda bi çıtır dahaÇok üzgünüm çoook
facede de gördüm seni,topiktekiler bilir beni,topiğin en dombilirlerinden biri olarak hiç sevmem çıtırları benn,ayrıca hiç te kıskanmam kiiii :dilcikar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenbayıldım bu laflara delü kevserrr :roflol:
olur canım olur,
senin 83 kilo ile yuvarlandığın zamanları paylaşmak istiyorum önce ama,o yüzden keyfine bak,hab,re ye canım,hiç kasma kendini :roflol:
süper boy canım,keyfine bakkyerimseniben
anaaaaaaamm kız nerelerdesin,
bana özelden falan bi tel yaz kuşum,sık giremiyorsun doğurursan haberimiz olsun yani dimi,
maşallah yavrularına annesi,bak ne kdar ilerledinnn opuyorumnanaktan
canım biraz dikkat etmek lazım ama üç bebkle bu oranın yüksek çıkması da doğal bence..
oooo hoşgeldin arkadaşımalkisalkisalkis,
bak ilk sayfada topiğimizde ikiz annelerini listeliyoz,
bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim artık,geç bile kalmışız yaaanii yerimseniben
canım ben de hamileliğin son zamanlarında ilk zamanları gibi olmuştum,
aşeriyordum resmen ilk zamanlrada yaşamadığım kadar,uyuyordum ve mide bulantılarım vardı,
vücut doğumda sonraki saatlik dakikalık uykusuzluklar için depo yapıyor sanırımm
günaydın,
herksi çok çok öpüyoruma.s.,
iki-üç gündür sanırım giremedik,hem babamız evdeydi hem her akşam ve gündüz misafir ağırladım inanılma zbir koşturmacaydı,
Cuma çocukları doktora götürdük,Halem çok iyi maşallah tam 3.450 gr olmuş
ama Sarem de biçok sıkıntı çıktı,ayrıntıları yazarım müsait zamanda inşallah,dua edin canlarım,
ordan çıkşta hava çok güzeldi gezmelere çıktık ilk kez arabamızla,amann millet bi ilgi bi dikkat,utandık yaaw,eşim diyor bunları ayrı arablara mı koysaydıııkk:kedi:
dün de kaynanamla görümcem geldiler,tepemin tası attı,saatlerce durdular,bebek sevmeye gelmişler resmen,
çocukları öpüp koklayı pis pis bişeye dokunamadılar,
onu öyle yapma,bunu böyle yapma,o aç,o tok,onu emzir,bu doydu,bunu bırak,bunu böyle yatırcaksın,altını öyle açmayacaksın,şu kadar yıkanır,bu kadar uyur,bunu verirsin,bunu yedirmezsin,kafamı yediler,
evde yemeğim yoktu,kayanam ne zaman yemek yapıcan bu ede yemek pişmiyormu dedi,kalktım yemeklerini yaptım ağlaya ağlaya sinirden,kend,ileri içerde elleri üstünde oturuyorlardı çocuklarla,
ben de sanki keyfiten ssefadan yemek yapmıyorum,
ya ne diyim,beddua edemem,bana döner Allah korusun,ama onların en alasını hakediyorlar,
Rabbim layığını versin.....
vesselam..
herkesi öpüyorum,buralardayımmŞeniz
ye kuşum boşver valla bende yyip içip yatıyom. sanırım benimde karnım haftaya çatlar doktor amcamız öyle dedşmafoldumbenKendimle ilgili 2 haber vereyim...Karnım birden haritalaştı...Ne olduğunu anlamadan bir baktım aynaya olan olmuş..Yalnız kullandığım yağların çoooooook faydasını gördüm..Hiç acımadan,kaşınmadan çatlattı...hehehehe..kaydirigubbakcemile3Ve çok kilo almışım onu da anlamadım nasıl bu hızla oldu bu iş offffffffffffff....akannehir Ama zaten erken doğum riskim var, kaç gr alsalar kardır dedim.Yedim,yedim..:kedi::kedi:yattımmmmmmmm.....
ben aktarda karışım yaptırmıştım çok iyi geldi. tüm aktarlar bi,lir tavsiye ederim..ne yağı kullanıyordun canım ben badem yağı kullanıyorum acaba bi faydası olurmuki
akannehir aaaaaaaaa vallaha benimkilr de yarım kalmıştı,unuttumuyuyamam kalktım çamaşırları astımmm bi kısmı leğende kaldı ip yetmedi pöffff pöffff hiç bitmiyor çamaşır yaa
iyilik zor zamanda şekil değiştiriyor canım,hy marry cim normal bi versiyonları yok herhalde bende evlenmeden ay şöyle iyiler böyle iyiler dedim dedim al işte iyiyi ıyk sinir oluyorum kıskançlıktan başka bişi değil yaptıkları
canım hymarry ile konuşuyorduk. bide bugünlerde işler çok. hazırlıklar var onlarla ilgileniyoruz annemle. bişde hep uyumak isiyorum boşluklarda uyuyom. bide doğum yaklaştıkça streslleniyom azcuk korkuyom. hani çatrır çatır doğrcan dese hiç korkmayacağım:kedi:wavy neden kaçtı yaaa gerginmi bugünlerde nee
boşveeeer vırak dağınık kalsın yaw..kaydirigubbakcemile5geranimo valla 6 senede bişeycikleri batmadı hamiş kaldım gördüm yüzünüü
yaa çok uykum geldi ömer uyuyor ali uyanık yaaaaaaaaa
bana bi gelseniz kızlar evim talannn heheee.....yatak odasında yatağım acık oturma odasında çay tepsisi duruyor..........çocukların odası talann bense bişey yapmıyorum heheee
delüüüüü kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilewavym serdar beye ona amca dediğini söyliycem muhahahhahahh kötükedihüso :roflol: