- 4 Temmuz 2009
- 643
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vıl yanı ıkı hafta sonra cok gec bence nıye 13 14 haftalar bakmadı kı........cunku sonra bebek buyuyo ve ıstenılen olçu alınmıyooo ettede bak ense olç haftasına................neyse bı bıldıgı vardır elbet...........bakalım cınsıyetı ne.............hayırlısı ols
ıyı aksamlar ...dualrınızı beklıorum benım rahim agzım acılmıs.yarın hastaneye yatıyorum..............serklaj yapılacak.................hepınız allaha emanet olun
canım geçmiş olsun, aman dikkat et ben tansiyon düşüklüğü sebebiyle 3 aydır yatıyorum, bol bol tuzlu ayran iç ve öyle olduğunda ayaklarının altına 2 yastık koyup yat... benim zaman zaman 1 e düşordu...merhaba kızlar iki günden beri icmeden sarhoş gibi dolanıp duruyorum
meğersem tansiyonum düsmüs
neyse bende cıkmasındır iyidir diye avunuyorum biraz daha iyiyim artık
cuma günü kontrolüm var belki bebeklerimin cinsiyetlerinide öğrenirimmmm
geçecek geçecek, sabır canım, ah ah ne ağlıyordum ben bu dönemde bebeklerimi besleyemiyorrum ben ne biçim anne olcammm :) şimdi acısını çıkartıyorum, sende o günleri düşün, ha sabır...bugun bi komusuma gittim orda bile oakdar kötüydüm zor ayakta duruyodum bana kızıyolar evde durma die dedim kimim var nereye gidicem :çok üzgünüm:
Ben gercekten evde daha rahatım midem cok bulanıyo ama yapacak bişeyim yok gececek inş :Saruboceq:
Cok tşk ederim iyiyim diyorum genede ALLAH bugunumuzu aratmasın.
Siz nasılsınız...
hoşgeldinnnKızlar merhaba bende geldim topiğinize benimde bebişlerim iki tane ama tickerımı yapamadım görünmüyorlar
geçmiş olsun cm, Allah a emanet inş.ıyı aksamlar ...dualrınızı beklıorum benım rahim agzım acılmıs.yarın hastaneye yatıyorum..............serklaj yapılacak.................hepınız allaha emanet olun
günaydın güzel anneşkolar ve anne adayları :)
günaydın cnmmm
iyi geceler ......hala keyifsizim ..içimde bi sıkıntı var ne yapsam etsem yanlız kalınca , sesiz kalınca buluyor beni.....babam bu c.tesi ameliyat olacak acaba ondanmı ....boğazından parça alındı ....sonuç normal çıktı dedi....acaba sorun mu var....ameliyat olacak bizi istemiyor gelmeyin diyor...pöfffffffff
bugün çocukları doktora götürdüm...alişin iki kaş arası göz kısımlarında kızarıklıklar oluyordu ama sadece kafa kısmında ....dermatolog gördü ...aşırı hareketten ter bezeleri ile alakalı dedi....bi losyon verdi......
öksürdükleri için götürdüm..ayrıca... havalar ,mevsim ve çoğu kişinin nezle olması etken dedi..
ömerde daha çok sorun var....alişe göre ..bu sefer öksürük şurubu verdi 5 gün kullan dedi...
sanki daha iyi gibi ........anlamıyroum bakamıyormuyum bu çocuklara ben ya....
işte böle bizdeeeeee
günaydın güzel anneşkolar ve anne adayları :)
Doktora gittim sabah yeni geldim ...
Baktı 11 haftalık ded iakannehir sasırdım kaldım...
Bu doktorlarda sasırdı
Ayh hareketlerini bile gördüm cok komikti yaaa :1rolleyes:
GElişimleri cok güzel dedi ense kalınlıgına baktı biri biraz kalın dedi ama daha haftası degil ense kalınlıgı için dedi.. :sinifsinif: Dua edinde inş öyle bişi olmasın Rabbim hayırlı saglıklı evlat versin herkese ...
Aynı zamanda down sendromu olabilir her anne adayına söylüyorum dedi test yaptırmak istermisin yok dedim ama siz yaptırdınız mı sizce birinde bişi olsa resmen canına kıymıs olmuyormuyum biraz düşün kararını ver dedi doktor...
selaamm
saremi besliyoruumm,çok değişti güzelleşti Sarem kızlaarrrQUOTE]
Günaydın hymarrycim ay ne güzel ya bebişlerin pek tatlı maaşallah
iyi geceler ......hala keyifsizim ..içimde bi sıkıntı var ne yapsam etsem yanlız kalınca , sesiz kalınca buluyor beni.....babam bu c.tesi ameliyat olacak acaba ondanmı ....boğazından parça alındı ....sonuç normal çıktı dedi....acaba sorun mu var....ameliyat olacak bizi istemiyor gelmeyin diyor...pöfffffffff
bugün çocukları doktora götürdüm...alişin iki kaş arası göz kısımlarında kızarıklıklar oluyordu ama sadece kafa kısmında ....dermatolog gördü ...aşırı hareketten ter bezeleri ile alakalı dedi....bi losyon verdi......
öksürdükleri için götürdüm..ayrıca... havalar ,mevsim ve çoğu kişinin nezle olması etken dedi..
ömerde daha çok sorun var....alişe göre ..bu sefer öksürük şurubu verdi 5 gün kullan dedi...
sanki daha iyi gibi ........anlamıyroum bakamıyormuyum bu çocuklara ben ya....
işte böle bizdeeeeee