- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
günaydın kızlarr..naıslısnız
delikafadulden bebişim gelmişşş
iyiyiz kuşuuumm,sen nasılsııınnn,yavrular nasııl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr..naıslısnız
vil canım çok teşekkür ederimŞeniz,kızıma güzel sözler bana yapılmış gibi oluyor,çok mutlu oluyorummopuyorumnanaktan..
vil senin ikiz annesi listemiz için ilk sayfadaki bilgilerini yaz canım,seni de ekleyelim canım..
zuzun tansiyona dikkatt,çok geçmiş olsunn,
sen listemşzde varmısın,yoksan bilgilerini yaz ekleyeyim canımm..
yokummm ne bilgi gerekiyordu canım yazıyım hemen
canımmmmm ne yapacağım bilmiyorumö ölü gibiyim......öpüldünn..selammma.s.
öncelikle yeni gelenler medine,viv ve diğer yeni gelen arkadaşım,bana topiğimizin ilk sayfasında yaptığımız listeye bakarak kendi bilgilerinizi yazarsanız sizi de listemize ekleyelim kızlaarrr
bütün gece kızların gözü açıktı,ben bu kolturmaya alıştım ama bebişim sen uyuyan bebeklerin gözü yeni açıldığı için biraz daha zorlanıcaksın sanırım,Allah kolaylık versinn canımm,
nasılsınız kuşlarr,hamileliğinizin keyfini çıkarıyrmusunuzzzzz?
ayyyyyyyyyyyyyy kevser çok komik ve güzel bir fikirr...zemuszemusayy ne güzeeell, evcilik gibi dimi? bebeklerimizin altını alır uyuturduk, mama yesinler diye ağzını kesmiştim bebeğimin altından da delik açmıştım çiş yapsın diye sırnaşık şey
hormonlar canım ya, ah bu hormonlar.. bu salgılanan hormonlar doğumdan sonra birden kesildiğinde de lohusalık deprosyonu başlıyormuş; eşime diyorum şu progestanlardan sana da veriiim de anlamanbeni zor olmasın kaydirigubbakcemile3
sağol canım..onlarda kk teyzelerini öperrrBizde seni ve kartallarını öpüyoruz canım sağlıcakla büyüt bebişlerini
kaydirigubbakcemile3 inşallah canımmmm..akıllı onlare anlarlar...kendine iyi bakSaol canım serumdan ben bişi alamadım inş bebekler anlamıştır... :sinifsinif:
canım ben 12. haftada öğrenmiştim..değişmedi. fakat garanti vermiyorlar..kızlar cvp vermiosunuz ama ben merak ediyorum ya 12. haftada ense kalınlıkları için gittiğimde cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim umrumda değil aslında ama alışveriş yapmak için çıldırıyoruuuuum:sm_cool:
canım geçmiş olsun....hayırlı haberlerini bekliyoruz...ıyı aksamlar ...dualrınızı beklıorum benım rahim agzım acılmıs.yarın hastaneye yatıyorum..............serklaj yapılacak.................hepınız allaha emanet olun
delikafadulden bebişim gelmişşş
iyiyiz kuşuuumm,sen nasılsııınnn,yavrular nasııl?
meraba kızlar ben pek giremiyorum ama siteye takip ediyorum hymary meleklerin çok tatlı bayıldım yaaaa özge geçmiş olsun canım kevser geçmiş olsun dırım wawy bebiş istiyoruz zuzu vil ve kk da bulunan herkese slmmmmmmmmmmmmm
zuzu bebişim hoş geldiniz... hymarry tatlı annem benimmm. sarenin yeni fotroları varsa alalaım lütfen:))
kayra kıs beni niye eklemedin bakemkaydirigubbakcemile