kızlar günaydın ya bana bi akıl verin napacağımı şaşırdım bebişlerimin ikiside kızmış kimse sevinmedi hatta babası bile çok üzülüyorum bu duruma annem bile alışverişe çıkalım diyorum hevesim kaçtı diyor ya kız olması bu kadar kötümü yaaaaaaaaaaaa anlamıyorum artık kimsem kalmadı yanımda Rabbime emanetiz üçümüz
bu duruma gelene kadar ne tedaviler gördük çok şükür diyeceğimize...
aaaaaahhh ah canım benimm,
dua et Rabbim sağlık versin,ben eşimden bişey duymadım açıkçası ama başkalarından çok duydum herkesçe malum,,
fakat şimdi de eşim erkek olucaanı bilesem bi daha yaparım diyor,demek onun da içinde kalmış,
dünya meyvesi işte,ikisi de aranıyor,
fakat sonra da diyoruz ki,dua edelim Rabbim hayatımızı alt üst edecek başka bir hastalık bir imtihan vermesin,
şimdi başka bir sıkıntımız olmadığı için bunları dert etme lüksü buluyoruz kendimizde,Allah ıslah etsin ne diyim,,
ama üzülme canım,biliyorum sen onların üzülmesine üzülüyorsun ama daha yeni öğrendin,bu yüden biraz sarsıntıdasın,
şimdi biraz zaman geçsin ultrasonda şekillensinler,kılık kıyafetlerini toplamaya başla,o sana öyle tatlı gelicek kiii,
varsın yavrularını istemyenleri de s..et hayatından,
kusura bakma,bu konuda ağzımın ayarı kalmıyor canım
keyfine bak,git cici cici kız kıyafetleri bak minik minik,,
hayat çok güzel,onlarla daha da güel olucakk,Rabbim yeterki sağlık versinnopuyorumnanaktan