marry canım belim ağrımaya başladı benim, 2 güne kadar hiç yoktu, olması normal ağırlıktan belki ama bugüne kadar hiç yoktu öyle birden olabilir mi ya, bi de kasığımın altında gerilme ağrıları gibi özellikle yürürken hissediyorum kısa kalıo sanki mesafeyi açamıyorm bacağımı yürüken, 2 gündür böyle çok ilginç değilme birden olması, gece hep ağrıdı,
bir de sana soracağım park yatak konusu var, park yatağını nereden kaça aldın, bazı yorumlarda çok kullanışsız olanları da varmış, mesela kurulumu kolay olmalı, 2 günde dikişleri dağılıyormuş, ya da sallandıkça demirler yamuluyormuş falan filan, e hem uygıun hem buözelliklerde nerde bulcaz :bbo:
canım sadece kasıklarda olan ağrı artık bebeklerin büyüdükçe yaptığı basınç ağrıları,tabi ki taşımak da zor,şu önemli,karnının üstünde tepe yapıp büyük tuvaletini kaçırırcasına bir ağrın oluyormu,bu önemli,gerisi çok normal canım,
bir de sorması ayıp eğer boyun da biraz kısaysa bu ağrılar daha fazla olurmuş,uzun boyluların taşıma kapasitesi kısalara göre daha fazlaymış,
canım ben park yatağı burda bisikletçiler çarşısı,Haşim İşcan alt geçcidi diye bilinen Unkapanında bir çarşıdan aldım,sen Bursadasın sanırım..
Ama orda pek çok fiyat ve çeşit alternatifi var,biz gidip elleyip kumaşını ebatını karşılaştırarak pazarlıkla 160 civarına aldık sanırım,
yani şöyle söyliyeyim,2 park yatak,iki oto koltuğunu 450 liraya aldık..
Ama internetten alışveriş yapmam,yapamam.Bu işlerde eşim çok titizdir,gidip görmeden dokunmadan bakmadan karşılaştırmadan almaz,iyi de oldu,
bence o bahsettiğin dumura uğrayanlar internet alışverişi yapanlar olabilir,ben şimdilik çok memnunum yani,ger.ekten tavsiye ederimm canımm..
Selam,
2. düzey ultrasonumuz vardı. Herşey çok yolunda, birer vesikalık resim de aldık geldik evimize. Minicik çeneleri çok düzgün burunları ve dudakları var, en önemlisi de sağlıkları gayet iyi görünüyor. İnşallah öyle devam eder. Amniyosentez gerektirecek bir şüpheye rastlamadı dr, kararı bana bıraktı. Yaptırmayım diyorum ben de çünkü sonuç bekleme sürecinin sıkıntısını yaşamak istemiyorum.
Sanırım artık isim düşünme zamanım geldi oğullarım için :)
canım var ya bebkler doğunca o resimlerdekilere öyle benziyorlar kiiiiii,ay kurban olsunlar vereneeeopuyorumnanaktan
çok sevindim adına canım,hayırlısıyla kavuşmanı dilerimma.s.
bıraktım canım kağanıda artık onada gitmeyeceğim onun parasını hiç veremeyeceğim çünkü
devlet hastanesi de olabilir,Ali Bey de olabilir,orda da muamele çok iyi gerçekten,neden olmasın..
ama bir an önce kendine bir doktor ayarla canım hayırlısıylaa inşallahh