Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün taçın nevresim takımını baktım 64 lira idi pahalıma geldi olmazsa kumaş alıp kendim dikicem nevresim takımlarını
gezzzzzzzz gezzzzzzzzz ..............hadı hayırlı ols takımlar..............cok sıkma adamı yınede................bebşlerede ıyı bakkk.................oturma gurubu cok buyuk olsssssssss ancak sıgarız gelınvceeeeeeeeeeeeeeee
wavy yeter bacım artık.cok gezıyon valla sen...artık haftan ılerledi dikkat et bıraz kuzum:kedi:
canım gitmem gerek eksiklerim var.. bu son gezmeme olabilirim. hymarry gibi geze geze doğurcam kızçeleri:kedi: timam söz size cmt den sonra gezmicem. ha bide yarın gezerim azcuk o kadar:kedi::kedi:
özgecim canım sende kendine dikkat et canım. senin bide kızçelerin var işin zor yaw. onlarla ilgilenmen lazım evle ilgilenmen gerek dinlenemezsin bşlem yaw( allah yardımcın olsun..
eksiklerin cokmu?benım daha hic bısey yok..ve işin kotuus ne zman alacagım bıle belli degıl.............eşime dıom ki..gerek yok bıseye senın eskılerıne sararız diorum bebkleri....oda olur nıye olmasın diyor............mafoldumben
benımkılerin ikisi sabhatan okula gıdıor ama 4 yasınd akücügüm var öldürüyo benı o.hıc durmuyo bu sefer buyukler okuldan gelıor yemek ders..canım cıkıor..........allah hepimiizn yardımcısı olsun valla.............
canım kucukten kalma hıç bişey yok.benım .bıdaha dogurmuyacam dıye dagıtmısım hepsini.............kader rabbım bıdaha kısmet ettı sıl bastan alınacak hersey....kasımda bend eyapar kaldırım alısverısı artık...ne yapalım.........
hymarry kıss haleyi yaptığı yanlıştan kurtarıp doyurdun mu bakemmkaydirigubbakcemile3
ay wavym iki yavrumla değil gezmek,dinlenmek bile öyle zor kii,
bir anda bağlandım kaldım,Hale beni zorluyor wavym yaa,
dua ettt olur muu,çok yorgunum ..
off kıyamam yaa. o kucağa alıştı kuzum ya. sein sıcaklığını şstşyor tüm huysuzluğu ondan bence .bırak babasını emsin sende rahat et yaw:roflol:
yolmuş adamı saniyesinde kaydirigubbakcemile3
ama kıllardan emmiyor biliyormusun,böyle yüzünü ekşitip kendini geri atıyordu muhahahaha :roflol:
kız sanki 20 günlük bebek değil öyle fena kiiii