Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben pas vermezsem olurmu yaaaaaa.....canımcığım gece bebişler uyumadııı bende 2 ye kdar uyudummmm...sonra kalk yemek banyo çoluk çocuk derkennnn akşam oldu..şimdi girdi..anneme dedim sen bak ben kk dayım dedimm...opuyorumnanaktanbebiimm aşkım nassan kuzum baktım herkes burda sen yoksun dedim kocişi evde onlar oturuyo bize pas vermiyo herhalde
ben iyiyim ya misafirlerim vardı yoruldumm belim çok ağrıyo napcam ben bu bel ağrısı ile bebişim yawwww
Bebiş istiyoruz iyiyz canım sen nasılsın
oyyyy yerim ben onu öp benim yerime bir kere ...
canım öptüm geldim şimdiii...iyiyizzz..sen şuan için en küçük annemizsinn..hayırlısı olsunn..
Cananbende cok istiyorum gercekten peşinizi bırakmam bizlerde böyle yazarız ama önce siz :)
Ben sizden cok sonra geliçem nasip olursa
heyooo... ben geldümmm.. napersiniz? bebişim geldin mi? napıo kuzuların, ay benimkilerin artık ayak topuklarını hissediom ben ya çıkarıyo böööğğyle midemin üstüne üstüne, acaip ağladım görümnce :)))
kocalarımız en büyük yardımcılarım aslında canım. gerisi iş karıştırırır. valal ben çok korkuyom hymarry daha öncede seninle konuşmuştuk benim evim curcuna olacak ve ben kafayı yemekten korkuyom:sinifsinif:
ay evet yarın görücez. herşeyişn bi güzelliği var canım ve biraz nankörüz insan oğlu olarak biran önce kucağımızda görelim istiyoruz sonrada karnımızdaki hallerini özlüyoruz. bende şimdi kollarıma alsam biran önce diyom. em,inim sonra ay çıkarmayaydım orda kalaydınız dicemlaelaelaelaelae
wavy sen yarınmı gidiyosun dr a....
ah csnım hani bir iki kişi olsa yanımda iyi benim tam bir tımarhane olacakakannehirakannehir
Canbebek sende hosgeldin...
canan can bebek wavy kaswa medine marryyy nasılsınızz
ee siz kaç kişi bakacaksınızki... bende bir tek annem olacak.. ama bu kış annemle babam bizde kalacak....!!!!!!
gittim geldim ama kimse kalmamış...
iyiyiz bitanem ya.... koçişle çıktık bişeyler yedik... tchibo dan aldığım sabahlığı değiştirecektim küçük beden kalmamış... para iadesi yaptılar... internetten alıcam şimdi...
selam kızlar..ben geldim ama kimse kalmamış...yoğun bir pazardı yine...sabahki akvaryum ve ev temizliğinden sonra kızımı babanneye bırakıp çarşıya gittim... bebişlerin park yataklarını aldım... ben 120 tl ye aldım ...... fiyatı uygun geldi....
Kiraz Bebevirüs>>virüsBebek Yataklarıvirüs>>virüsPark Yataklar