- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
Sen bomba olmuşsun kuşum..yumuşacık papatyam, ne oldu sana ?..Sen neden bunu üzerine aldın ki..benim burada kırmak isteyeceğim en son insan sensin...Geçen gün sende küsmüştün kimse konuşmuyor diye...Bak akşam 7 kişi vardı burada...yazı yazıyorsun cevap yok..Eskiden yazmaya yetişemezdik burada..bu durumdan sıkıldım ben..Bu sadece dün akşama özel bir durum değil, epeydir böyle...Bu vakte dek gebeliğimizdeki herşeyimizi paylaştık kuşum..Bağımlı oldum ben buraya ..aklımda hep siz varsınız nasıllar diye?Sen neden alınıyorsun onu anlamıyorum ben...Ben seni çok sefiyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
kaswa canımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni çok sefiyom seni kırmak asla istemem aslında hiç kimseyi kırmak istemiyomopuyorumnanaktan asabiyem lennlaelaelaelaelae
vayyyyyy demek öyle..... bugün ne tarafından kalktın sen wavy..... kırıcısın..... önemlı değil bende yazılanları okuyorum evet önemlı gördüklerıme cevap yazma geregı duyuyorum kusura bakma ...herseyede atlamak istemıyorum.demekkı yazılarımı çok kale almıssın kı toparlamıssın bak ne güzel neyse yaaaaaaaaa ........bu hayırlı günde daha fazla bişey demeyım benen iyisi
penses bugün yazmıştım yazdıklarımı okuyunca ben bile şaşırdım amma asabiymişim diye..
biz burda hepimizin yazdıklarını önemli buluyoruz. bir merhabayı bile boış bırakmamaya çalışıyoruz. sense önemli gördüklerine canın isterse cvp yazdfığını kendin söylüyorsun. bence asıl kırıcı olan buç bunda nşu anlaşılıyor senden hiç cv almamış arkadaşlar dimekki önemli konulara değinemiyolar. bana kırıcı demişsin ama sende pek bi alaycıymışsın açıkçası.
ben elimden geldiğince herşeye atlamaya çalışıyorum çünkü benim için burda yazılan herşey çok önemli. neyse bende uzatmak istemiyorum. burda herkes benim içimi de dışımıda çok iyi biliyor. burda ne kadar sanal görünsede herkesle gerçek dost arkadaş olduk. birinden haber alamayayım hemen telefona sarılıyorum. yada sesim çıkmasın allah raz ı olsun hemen aranıyorum..
neyseeee...
dirimm kısss sankim uzun telefon konuşmasından sonra sende bende açıldık he ne dersin. annem ambargo uygulamasa dahada konuşurdukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3