cannumm iyiym ben , sen de ii ol emi...
dırımımkuzum balım sürmeli gözlü iki kuzulu koyunum, üzme kendini nolur, ben de çok çabuk oluyorum böyle benim burcum da yükselenim de balık anında hemen herşey tadımuı tuzumu kaçırıyor ama buluyorum sonra tatlandırıcı bişiyler.. bak ne mutlu bebekleree bakmak istemeyese de bi annen var, polyanacılık olacak belki ama beni çok rahatlatır bu yöntem, şuandasenin yerinde olmak isteyen sana gıptayla bakan dünya kadarinsan var. he bi de şunu unutmamalıymışız ikiz anne adaylarıolarak ; mkemmel anne olmaya çalışmayın diyorlar, sadece kendinizi ve sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınız, akışına bırakmak lazım biraz, tabi bana bunları şimdi söylemek ve hak vermek kolay ama eminim yaşarken ben diplerde olucam belki de senin kadar güçlü olamam heralde.. ama olsun siz bana hatırlatın tamam mı bunu o zaman.. aman inş. o günleri görelim de razıyım inan..
canım ya bu eşler hep böyle işte ya, gözlerti açılsada sana çaktırmaz ki boşuna aranı bozma kocişinle, geçecek hepsi gidecek evine sen kuzuların ve kocanla kalcan inan heeepsi bitecek..
a.s.