Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay kıslar ne kadar şanslısınız elinizden geliyor ve beceriklisiniz. bende pek el becerisi yok. çabuk sıkılıyorum birde ama kolay bişeylerse yapmaya çalışırız dimi Hymarry:))

canım al benden de o kadar,ne elimden gelir,ne içim kaldırır,yok ben yapamam,şimdi şekerleri inceliyorum ama foto ekleyebilecekmiyim bakalım,ne güzel,veririm parayı alırım ne yapayım.Kroyum emme para bende gibi olcak amakaydirigubbakcemile3
Of olmuyor yaaa,ya nasıl foto ekliyorsunuz:sm_confused:?

Şennur Nikah Şekeri
en iyisi burdan bakın yaaaw,ne güzel ikiz şekerleri işte..
Valla sıcakta hiç uğraşamam yani,dimi wavy..
Söyleriz gelir anasını satayım..

kızlar ben hastane odasını süsleme felan yapmıcam zaten 1 gece kalıcaz ben onun yerine kendi odamı süslemek istiyorum

Şennur Nikah Şekeri
en iyisi burdan bakın yaaaw,ne güzel ikiz şekerleri işte..
Valla sıcakta hiç uğraşamam yani,dimi wavy..
Söyleriz gelir anasını satayım..

kızlar yazı yazdıgımız yerde grafik ekle var istediginiz resmi sık kullnanalara ekleyin sık kullannalara ekleyince üstüne gelin özelliklerindne url kopyala burdan grafik ekleyi tıkla otomatik yazıyı sil kopyaladıgınızı yapıstır de bitti

kızlar ben hastane odasını süsleme felan yapmıcam zaten 1 gece kalıcaz ben onun yerine kendi odamı süslemek istiyorum

Canım bizi iki gece tutarlar.Tek geceyi unut..
Allah korusun başka bir komplikasyoın falan olursa daha da çok olabilir.
Evi de süsle,hastaneyi de az bişey evirip çevir yaw,hastaneye gelen giden olur,hoş olur.Ameliyatlı gibi olmayalım,bebek doğuruyoz bacım ikişer ikişer..

canım eğer foto internetteyse fotonun üstüne gel sağ tık yap özellikler de adres url kısmını kopyala yukarda dağ resmi gibi bişey var oraya yaz adresi foto çıkıyor.. ben bi örnek yaptım sana..

Ay konuşurken bile heyecanlanıyorum.Hymarry eğer ben yapabilirsem çok daha mutlu olacağım.Bebeklerim için ben yaptım diyeceğim çok hoş bence... ama ben malzeme satış yerine bile gidebilecek miyim onu bilmemkaydirigubbakcemile3

ya git olmuyor sinir oldum

şşşt sakin ol bak.. internette o bulduğun fotonun üzerine git sağ tıkla özellikler de sonra açılan sayfada url yazan satırdakini komple kopyla. sonra mesaj yazdığın yere gel grafik ekle var. dağ resmi gibi bişey var üzerinde onu tıkla kopyaladığın satırı oraya yapıştır.sonra ok. de.. timam mı ...

Bir de ben şekerlerimin kullanışlı bir şey olmasını istiyorum.Küçük bir çerçeve,içine bir şeyler konulacak kutu formunda olabilir

Şimdiden başla canım gerçekten.Madem malzemeni al bir an önce,sonra oturur,oturur yaparsın..

kıslar kaç tane yapacaksınız bunlardan. hani ben tembel ve beceriksiz biri olarak yapamam gibi geliyor.. yukardaki bebek şekerinin 50 tanesi 140 lira internet satışı. ama bunların yerleri vardır oralardan alırsak eminim daha ucuza gelir. mesela istanbulda mahmutpaşada falan vardır diye düşünüyom. orda herşey vaya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…