Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kızları 5 yaşında bir ikiz annesiyle tanıştım yemin etti ki 122 kiloyla doğuma gitmiş..akannehir 6 ayda vermiş kilosunu...52 kilo almıştım dedi.....
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
kızlar ben biraz yatacağım..öptüm hepinizi..yavrulara iyi bakınnn:lepi:
Canım yemin ederim benim annemde öyle nefret ediyor şu pc den bin tane laf duyuyorum..kaydirigubbakcemile3yarın görüşürüz balım.......
canım biraz uyumam gerek ama senin için biraz daha kalayımm..
kızlar face yeni fotolar koydumm
evet bıcı bıcı sonrası gevşerler evde bende hergün yıkıyorum ama burada olmuyor dikkat etmiyolar ceyran olayı çok oluyorrcanımiyiler face yeni fotolar koydumm. büyüdüler bize göree..akıllılar..bugün banyo yaptılar uykuları daha iyi şimdii..
canım bende yanlarındayımm çünkü gece kusarkar falan allahım korusun boğulurlar..
canım yok etkilenmiyorlarr..bazen ikisibirden uyanıyorr....
canım biraz uyumam gerek ama senin için biraz daha kalayımm..
kızlar face yeni fotolar koydumm
kızlar günaydın aramızda doğurma sırasını yapacak arkadas var mı yaa haftalara göre ben şimdi bazı arkadasları tanımıyorum yapardım da.angel ve ben haftaya göre en ilerde olanımıyız arkadaslar yoksa baska kımse var mı?
can bebek sen nasıl oldun canım
ozaman 1.angel 2.penses 3.kaswa 4.wavy 5.can bebek sonrasında egelı de vardı galıba