- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dırım facbuk tan haz almıyoom ya .............msn yetıyo banma ona bıle gırınce talebelerden kurtulamıyorum ...............face gereklı gelmıyo bana gercı oğlumun var gecen acıcam dedı bana actı galıba ama öle duruyoı hıç gırmedım kanıma gırmeyın nan zaten gecegunduz pc nın basındayım.................neyse yınede bakım...............sen ıkızlerle nasıl fırsat buluyoon nan...........gıt yedır bebelerı bakım..................
canım birinci sırayı pamuk alabilir biraz önce konuştuk. 34+6 da bugün. doktor her an alabiliriz demiş. yani ya angel ya pamuk ikisinden biri bugün yarın doğurur:))ozaman 1.angel 2.penses 3.kaswa 4.wavy 5.can bebek sonrasında egelı de vardı galıba
sağol canım benim darısı senin başınaa ve herkesinnGÜNAYDIN ARKADAŞLARRRRRRR
bebişcim baktın akşam eşimle... çok tatlılar maşallah......
pensescim bildiğim kadarıyla angel var ilk sırada sonra sen varsın herhalde..... ehh yavaş yavaşta bize sıra gelecek... wavy, kaswa ve benim aramdada günler var... herhalde biz peş peşe yada aynı günler doğurucaz...
geldim geldim canım ...ayyyyyyyyy teyzesi çok teşekkürlerr..seninkiler sarışın ve mavi göz olunca ...yesin teyzesionlarııı yarın yiyeceğim..eve birşey kalmayacakkkk..kısss tülin yakaladım senüüü senin oğlanlara bakıyommm allahım bu kadar mı erek hatları olur
tam simaları koca adam gibiiii
benim ömüşü kız sanan varr ....... )
ayyy kimseler yok bee nerede bu millet anası gelen kaçiiiiiiii
canım benim sıralı doğum versinnn.....ama birinciliği kimseye kaptırmadımmm..:hooray:canım birinci sırayı pamuk alabilir biraz önce konuştuk. 34+6 da bugün. doktor her an alabiliriz demiş. yani ya angel ya pamuk ikisinden biri bugün yarın doğurur:))
egeli benden 3 gün önceydi. ama kızcağızdan hiç haber alamıyoz ya(
herkese tünaydınnn.
kıs dirimmm annem geldi diye kaçmıyom valla elim mahkum. kadın bi gözlerini karartıyor ödüm patlıyor yaww:sinifsinif:
..
canım benim sıralı doğum versinnn.....ama birinciliği kimseye kaptırmadımmm..:hooray:
cnm ben eve geldiğimde vermiştim bütün doğum kilomu artı 2 kiloda fazladan gitti
ama lohusalıkta felan aldım o iki kiloyu.....6 ay bitecek daha ne ileri ne geri gidemedim karnımın toplanmasını umut ediyorum....ama fazlada gitmiyorum konun üzerine
yaza diyet ve koşu ile bitirecem bu işi
ayyy aynııı benim annemde diyoki oradaki kadınların işi yokmu yaa diyoo
benle konuş anlat rapor verir gibi değil diyo
bende yattım 4 ayda bebefonu koydum odalarından çıktım odama yatağıma kocişime kavuştumm