Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aplacığım haklısın ama tek sorun annem benden iş bekliyor ben iki çocuğa bakarken bide üstüne iş yapmam ben evimi zor topluyorum...yemeğimi bile yapmıyorum neyse yapmıyorum dedim çıktım işin içinden
kaswa bende nerede bu dedimm.....ohh annendesin hee kocişi özlemişsin ....bende valla seyhatte bizimki
Ne haber dırımım ?Sıkma canını bir şeye...eşin nereye gitti...allah kavuştursun.Annemdeki ıntenet kablosuz değıl yatagıma goturemiyorum ara sıra kalkıp yazıp yatıyorum gene..
çok gergin ve uykusuz olunca sinirli oluyorum sonucda daha aynı dili konuşmuyoruz çocuklaqrla ama ben sinirli olunca anlıyolar ağlıyoalr daha çok çok üzülüyorum ama bende insanım işteee ......
sen keyfine bak cnm benimm....benim eşim iş için seyhate giidyor cnm bi ayın bazen 15 günü yok bazen bir hafta aralarla gidiyorrr
Anlıyorum canım seni ya..Allah düzenimizi bozmasın dırım.Eşlerimizle uzun ömürler sürelim.Herkesin kendi evi.Anneninde sana daha hassas davranması gerek bence...Dırımcım inş.Eşimle bebeklerle tatile çıkacağın günler yakın olsun.Sen maşallah o kadar enerjik birisin ki,benim diyen senin yaptığını yapamaz.Ruhen ve fiziksel olarak yoruluyor insan..Sen elindeki dünya güzellerine bak sıkıldıkça ömre bedel onlar...Canım benim..opuyorumnanaktan
annenide anlayışla karşılamak lazım.... onunda evinde kocaman bir bebek var.onun psikolojisi nasıl bakalım düşünsene.... evlata bakmak kolaydır ama anaya bakmak nefse ağır gelir nedense.... oda yorulmuştur.oda senden medet umuyordur.... düşünsene annenin değilde kaynanın yanında olsaydın.bu kadar rahat olmazdın.... kaynananın evi anneninki gibi olmuyor..mecburen bir işin ucundan tutuyorsun. annende yapmasanda sıkıntı olmuyor.kaynananda yapmıyom de bakalım... sonucu taaa nerelere varır.
Selam kızlar,
Keyifler yerindedir umarım. Yaa benim bu aralar kalbim çok hızlı atıyor bazen gece uykudan uyandırıyor.
Kansızlık mı acaba diye düşünüyorum ama vitaminin yanında demir hapıda kullanıyorum.
Neden olabilir ki size de oluyor mu?