Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 milyar para verdikten sonra acıbademde yapsanıza.....odayı sslüyorlarmış.doğuma kameraman giriyormuş..... özel hediyeler.davetiyeler. çok kişiyede onlar haber veriyormuş...daha neler neler 10 milyar demişti...
bir sor.... 5 yıldızlı otel gibi valla...okadar para verdikten sonra başka yerde yapmam valla...... ama benim bildiğim kadarıyla yapıyorlar..çünkü seybayda orda yaptı.....
:kedi::kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyat yat bebişler radyaasyon alıyooooooooo.......ablalık yaptırmayın bana...... bende bu suratlar çıkmıyooooo yoksa alırdım oklavayıııı
bıcır yerim onu ben...uyumamak için her şaklabanlığı yaparlar artık..
wavy cim çok güzel ama...istanbul işte her zamanda gelinmiyorki...burdada ucuz yok
ay ne şeker yatakmış allah güzle güzle uykular nasip eylesin hayatım tamam ben medicalpark işini kaswaya sorayım genel olarak hastane güzelmi
canancım 6 sene önce 3 milyar vermiştim doğuma.bu defa vermem 3 daha katar kendime araba alırım diyorum....
çok şıkkkkkıslar bakın bunu yapabilirim sanırsam.. nede olsa poları al üzerine şekilleri kes koy:kedi:
dirimmm çocukların peşindemisin kızzzz konuşun diyosun sonra kaçıyounnnn
kızlar hakikaten bu ne ya.bebek sahibi olmak için milyarlar öde.sonra hamile kalınca acaba hangi dr.daha güvenli.iyi dr.olunca dünya para.hiç masrafsız bir iş yokmu bize ya.bakın ben şimdi tedaviye başlamayı düşünüyorum.tedavi 3 milyar ilaçlarda 3 milyar.bana çocuk sahibi olmak 6 milyara patlıyor.ekstra ilaçlarda cabası.canan eşin çok haklı valla oğlan kadın doğumcu olsun.benim eşim öğretmen,ona diyorumki tekrar sınavlara gir dr.olsana ne güzel rahat rahat doğururum valla.ne vardı öğretmen olacak dimi:roflol:
sağol canım benim. bakalım tepişcekler mi kardeş kardeş uyuyacaklar mı bıcırıklarlaelaelaelaelae
medical park göztepe olarak anlatabilirim. güzel bi hastane yeni bi hastane. tek sıkıntı asansörleri bahçelievlerde nasıldır bilmiyom. çok bekliyon asansörü. aslında sansö sayısı fazla ama kat kat bölmülşer asansörleri. hymarry göztepede doğum yaptı. çokta memnun kalmış. allah izin verirse bende orda olacağım.
ama bahçelievleri hiç bilmiyom canım...
kociş emir verdi öyle birlere kadar bil başında oturmak yokmuş onunla beraber yatacakmışım bensiz uyuyamıyomuş sabahta kalkamıyomuş mecburiyetten kaçar hepinizide öperrr
sanırım ömer dırımı uyuttu.............
yat yat bebişler radyaasyon alıyooooooooo.......ablalık yaptırmayın bana...... bende bu suratlar çıkmıyooooo yoksa alırdım oklavayıııı
yatamıcam bir türlü dırııııııım uyuttunmu kız ömeri
ay kıslar atvde epidurel anestezi ile ilgili bir haber var deşifrede. korktum yaaaa(