Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrr biz iyiyiz canlarım merak etmeyin. birazdan katılacağım size. öpüyorum hepinizii..
hepinizi çook seviyommm
bu arada dün akşam kocişi alladım pulladım dışarı çıkarmaya ikna ettim:kedi: pasta yemeye hemde heheh, 2 gündür pasta diye diye aklımı aldınız kaydirigubbakcemile5 ay çok ii geldi temiz hava ve hiç tansiyonumdüşmedi maşallah... amanın eve geldik1-2 saat sonra başladı benim faranjit cayır cayır yanmaya, hemen ballı st içtim sıcak sıcak, eh biraz kesti, gece uyudum ama sabah namazından sonra bi öksürük bi yanma ateş hemen 1 ad. limonu sıktım bir yudumda içtim.. ohh ii gelmiş bi terlemişim sabah 9 a kadar hep üst değiştim, sırılsılkam terletti beni.. sonra da bir dalmışım uyluya vücudum yumuşacııık olmuş.. yeni kalktım.. terle attım galiba, şimdi deıhlamur kaynatıom bi içcem, ohh bi de hapşuruk var üzerinize afiyet aman kızlar salgın var galiba dikkat...
wavyim nasıl oldun canım ?
aman ıyı ol canım .........herkese saglık ols ınş
inşallah canım wavy dikkat et canım kendine bebişlere de tabiiiiiii geçmiş olsun
Cok sevindim iyi olmana canım zemuszemus
Wavy canım bence sen bir doktora gören sonucta ne olur ne olmaz canım...
geceden beri aklımdasın wavyim ...iyimişsin şimdi şükür..Söz ver bana...eğer devam etsin sertleşme derhal acile gideceksin sakın bekleme pzrtsiyi tamam mı?
wavycim sağol canım, çok şiddetli bi ateş değildi ya, sadece beni rahatsız edecek kadardı,
Allah sana da kolaylık versin canım ya, büyüdükçe bunlar zorlanıyoruz sanırım, kilo alsınlar diye yemekten vazmı geçsek acaba , deerrrmişimkaydirigubbakcemile3