Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kevsertatlım geçmiş olsun.Aman ateşine çok dikkat et çok önemli çünkü.Ben senin çoşacağını biliyordum zaten iyi olunca hemen at kuşum kendini dışarı olur mu?yasakkelime
wavy vallahi senle yattım senle kalktım korkudan..açık tatlım açık akşam 6 ya kadar telini vereyim sana aç sor ne varmış ellerinde 503 81 00 (9 hat)hymarry nın pembe gecelığını gördun ondan çoktu ellerınde bende almıstım ondan.anlat modelını ayırsınlar eger begendıysen.İnş. şansına vardır model.Emzirme sutyenıde doluydu içerde odaları var kızdan rıca et çıkarır verırdepodan kutuuyla.Yanı sadece oradakıler olmayabılıyor ıcerdede oluyor cesıt.Alt katta canım bu reyon...
yaaa,, siz gezim outlet moutlet bana gelince kır kıçını yat.. :umursamaz:mafoldumben
uleyn bıktım fıstık yeşili ve fuşya pembeden öğğğyykk.. çekyatlarımın rengi de hehehlaelaelaelaelae
canım benim allah razı olsun. valla açıkçası kötü bir geceydi canım korktum bende. ama allaha şükür şimdilik iyiyiz ..
yarın karşıya geçicez canım. ikitelli halkalı yapıcaz belki kocişi kandırırsam orayada giderz.sen pembe geceliğimi 17 tl ye almıştın canım.. dur arıyım bakem ne var ne yok ellerinde:))
19 a aldım emzirme sutyenıde en son 7.5 tu..ıkıtellide ne yapacaksın ?
dırım ben ıyıyım senın yavrular nasıl?geldi kayınvalıdemler kapııııı..
wavyciğim ne yapam kuşum yaa yaramazlarla uğraşıyorum aman yaa bu ömer çok kuduruk battaniye serdim yere oyanısınlar diye alişimin sesi çıkmıyor ....o kendini gidip parkenin üzerine atıyor devalı mıymıyy isyan halinde şuanda alişle boğuşuyor yaa
canım benim edminim çok yoruluyor hatta isyan ediyon bazen. ama inan seni yoran sinir eden şeyler şu an hepimize çok tatlı geliyor.:kedi: yani gözümün önünde paşalar ısırmak istiyommmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyşşşş yirimmmm yirim onları bencokacimcoookkaydirigubbakcemile3cnm isyanım yüküm fazla ondan evin işine yardımcı biri olsa onlar bana yük değil severek bakıyorum kuzularıma bana evcilik gibi geliyor onlarla vakit ki ömerim uykusu gelince koynumda uyuyor bu nasıl bi zevk biliyormusunnnn hayatta hiçbişeyle kıyaslanmazzzzzzzzzzŞeniz
dırım iiiyiz canım aliş le ömer çok ballı ya yavrular ya ben fakulte hastanesinde yapıcam doğum ALLAH kısmet ederse 1 milyar para istedi dr normalmi sizce burda bazı arkadaşlarım ssk lısın alınmaması lazım dediler ama anlamadım yani
dırım iiiyiz canım aliş le ömer çok ballı ya yavrular ya ben fakulte hastanesinde yapıcam doğum ALLAH kısmet ederse 1 milyar para istedi dr normalmi sizce burda bazı arkadaşlarım ssk lısın alınmaması lazım dediler ama anlamadım yani