- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
sayfanın altında konuyu okuyanlar var canım ordan kimler var topicte görebilirsinŞeniznerden gördün nevrayı ya, ben mi kk yı bilmiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfanın altında konuyu okuyanlar var canım ordan kimler var topicte görebilirsinŞeniznerden gördün nevrayı ya, ben mi kk yı bilmiom
bende pasta sende çay hadi gel güçleri birleştirek parti yapakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyytwavy pastan süper canımopuyorumnanaktan
valla canımda acayip pasta cekticokacimcoook:CüvCüv: saol
Wavycım doktor bana kaybolabilir dedi ya ikiz kese var ama degişebilir dedi şüphelendim hayırlısı:sinifsinif:medine sen niye şüphelisin bakemCADIARZU
:
,idarar yolu enfeksiyonu sancı yapıyor cnm bi nevi yalancı sancı pamukdada hymarryde sancı ile yattılar hatırlatırım ondan cnm şimdi antibiyotik tedavi yaparlar kesin
sayfanın altında konuyu okuyanlar var canım ordan kimler var topicte görebilirsinŞeniz
,
1 aydır enfeksiyon için ilaç kullanıyom banamısın demiyor. bide yenileri ekleniyor ya :sinifsinif::sinifsinif:
Wavycım doktor bana kaybolabilir dedi ya ikiz kese var ama degişebilir dedi şüphelendim hayırlısı:sinifsinif:
bişiydaha sorabilir miyim, şu çaylar pastalar nerden gelio bi de dirimcin sende "anneniz perçeminize kurban yazıo ya, o nerden yapılıo??
olabiliyor cnm benimde löksüt mi ne zıkım baya yüksekti doğum yaptım
doğumdan sonra karnımda yanma oldu diye gittim doktora smerde ve idrarda enfeksiyon çıktı fitil ve hapla hallettikk
ufff yaaa doğurmadan halletmek lazımki zamanında gelsinler . bakalım pzt olmazsa dicem serum tak bşley yap temizle şunları yaa:mymeka:
Korkma temizlerler mikropları..Pamuk doğurmasında daha önemli olan o haber aldıkça yazın selamımızı iletin dua ediyorum onada çok..
canımm inşallah ikiside sımsıkı tutunur annelerine..:teselli:
ne zaman belli olacak dr muayenen ne zaman?