Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam
herkes erkenden köşesine çekilmiş... cuma yorgunluğumu:))
dirimcim geçmiş olsun lütfen hemen evham yapma iyi düşün iyi olsun tıp çok ilerledi herşeyin bir tedavisi var artık
hymarry nin iyi olmasına sevindim ben dün 2 kere aradım açmadı sanırım pek müsait olmadı burdan tekrar yazayım allah güle güle büyütmeyi nasip eylesin
bizde dün dr gittik kimsede sormadı cisiyetleri ne diye neyse dayanamayacağım söyleyeceğim
kızlar bi kızım bi oğlum oluyorrr çok mutluyummm bu arada kız ismi arıyorum fikirlere ihtiyacım var
ben yarın ankaraya gidiyorum. kızımın kontrolu var.alerik astım doktorunda...... malum sonbahar geldi....gene ataklar başlamadan gidelim dedik.....inşallah başlamaz ....ama tedbirli olmamız gerekiyor. ben yarın yokum kendinize iyi bakın .
selam kıslar..
canan canım sen dün yazmışmıydın ben mi karıştırıyom ya ben kimi tebrik ettim acep. yada hormonlar dan iice şaşırdım ben(
kıslar bu arada pek iyi değildim. akşam üstü nolduysa karnım kasılmaya başladı. taş gibi bi karınla dolaşıyom saat 7 den beri. önce önemsemedim ama bu saate kadar geçmez mi yaa. eşim kalk hastaneye gidelim dedi yok dedim inat ettim. ama iyimi yaptım bilmiyorum.
wavycım canım yarın gıt mutlaka nstye gırersın sancına bakarlar ıçın rahat eder canım ya nıdılat alıyomusuın
yok canım nidilat falan vermedi doktor bana.. nst ye de hiç girmedim şimdiye kadar bi kaç kez niyetlendim terslikler oldu(
sağol canım inşallah bişey yoktur tırstım ya.. ki çok evhamlı değilimdir. ama 7 den beri sürekli olunca korktum muallimim yaamafoldumben
kız dırım hymary nasıl kızlar nasıl gordunmu
serdoşuuu ara kızzzzzzzzzzzzzzzzzkafamçokkarıştı
canım korkma genelde olucak artık ama tınede tedbır olsun gıt bence ve duzenlımı ona bak duzenlı olmuyosa muhım degıl.............ve dr a sole