Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim lisede 8 yıllık ex aşkımı çalmıştı be bi akrep cadısı laelaelaelaelae
Hymarry ile konuştum.Çok selam söyledi hepinize bebişleride kendiside çokk iyilermiş.ne güzelllDarısı bize..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kız sen balık mısın?
benim lisede 8 yıllık ex aşkımı çalmıştı be bi akrep cadısı laelaelaelaelae
hiiiiiiiiiii kevser sende sahıp çıksaydın ex askına çalarlar işte böyle akrep cadıları.ama harbı cekıcı oluyolar evvel allahhh
evet kaswacım miniciklerdi. oyşş yirim onları. düşün normal hastane çıkışının kısa kollusu uzun kol gibi olmuş ve öyle büyük gelmişkşi. prematüre takımları ancak olmuş. .. ama hemen toprlarlar allahın izni ile. allah hymarrye süt versin bol bol..
bizlerede vaktinde sağlıklı doğumlar inşallahh.
hee balığım hemde duble balık, yükselenim de balık senağlama
uff canım fena halde datlu istiyor şöyle şerbetlisinden.lmaz::sinifsinif:..
ye balım ye de aşkişine getirsin sana.Bugün ne istiyorsam yedim..zemuszemusBugün abimin doğumgünü akşama yemekte oradayız.Sonraaaa üfle mumları...zemuszemus :kedi::kedi::kedi:bugün çoştum biliyom ama çok özledim datluyu...
Bende balığım ama yükselenim aslan...Ağlak kevser seni kaydirigubbakcemile3 yumuşacık kalbin vardır senin..opuyorumnanaktan
kaswa iyiym canım sende iyisin inş
hehe bende onu dicektim cayım nasıl die baktım yeni bişi acmıslar rep punaıyla alınıyo ben sadece cay alabildim
yiyim dimi kısss.valla sanki birinin ye demsini bekliyomuşum hemen aradım kocişi:kedipuyorumnanaktan
sende bugünlük ye gitsin. ama sonra azcuk dikkat et timam mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan