Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kıslar ben azcık uzanayım yine midemde vals başladı( sonra okurum ben sizi.çok kaynatmayın timam mı:))

yaw wavy cim nerde doğurucan diye bas bas bağırıyorum yaaadelikafadulden

olmuyo canım evet ingilizceydi bu takvimi yaptığım site.Seninki de çok güzel olmuş ama..

muallimcim sen işin başında olduğun için daha yavrularını görme endişesindfesin.Biraz daha ilerleyince bunlara da geliyor sıra.Daha alışveriş yapıcaazz,isim seçiceezz,demi..

canım ınşşşşşşşşş...................rabbım cumlemıze kolaylık versın sağlıcakla hayırla gelsınde hepsuı ınşş kolay....................ısım de buluruz beraber eşyeda...........inş canım

Canım tedavin ne yönde ilerledi muallimcim,anlatsana kendini bize?

muallim şu resmi nasıl koyuyoruz canım bana ayrıntılı yazıp yardımcı olur musun?

Şeker bakınız burda cvp yazmışımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yaw wavy cim nerde doğurucan diye bas bas bağırıyorum yaaadelikafadulden
kıs ben seni bağırtırmıyım anam yukarda yazmışım ama yine yazayımopuyorumnanaktan küvez sorunu ihtimali nedeniyle medicalde ve serdar beyde yapacağım ssk geçtiği içinopuyorumnanaktan

canım bende resım koymayı pek bılmıyorum ya...........prıofıl resmını kullanıcı panelınden değıştırıyoruz ama başkada fazla bılgım yok canıması bılır ona bı sor ıstersın.............

arkadaşlar deli olcam az kaldı.bu seferde devlet hastanesinde ultrason doktoru izinli ve yerine başkası yok.ya anlamadığım nasıl koca devlet hastanesinde doktor olmaz

Canım tedavin ne yönde ilerledi muallimcim,anlatsana kendini bize?

canım ne anlatım kı.............benım 4. denemem camlıca medıcanada gecen sene 3 denemem olumsuz du .........tekrar aynı yerde denedım bende bı sorun yo...........eşiminde cıdı bı sorunu yok ama kendılığınden hamıle kalamıyorum...........doktorum tedavı esnasında hısteroskopı yaptı.............ve çok şukur sonuç bızı sevındırdı bılıyosınıuzdur benım evlendıkten üç sene sonra yıne tedavıyle bı oğlum var............tabı kocaman oldu 14 yasında kardeş dıye delı ettı benı sonkez onun ıçın goze aldım tum sıkıntıları............artık yaş kırk.........rabbım ınş bunları bana nasıp edr gercı daha keseletrı gormedım belkı tektır bılmıyorum ama sonuç yuksek olunca doktorumnmda ıkız gıbı dedı..........ınşş gorecez canım.............benım hıkayenm bu ........ılk tup tedavımde tutmuştı ıkız ama erken doğum kaybettım.............zor bunlar rabbım herkese rahat kolay hayırlı hamışlık ve bebışler versın canım
ıkızse sızleyım tekse sanırım olmaz dımı burası ıkız yerı neyse bakalım canım hayırlısı ols

umudumsun canıum nasıl ya...............pekı doktorunun telı yokmu sende ......almadın mı canım.......olmazsa ozele gıt ıçın rahat edr belkı ama çok sıkıntın yoksa bekle........ya hafta sonu değılkı........nasıl yook doktor ya bırı doguma acıle gelse ya.......................

1hafta izinliymiş doktor inanamıyorum.ayrıca burası bi ilçe sadece özel 2hastane var ve ikisindede haftasonuna kadar yer yokmuş doluymuş yani.

selam arkadaşlar 1 haftadır kanamalarımın nedeni, yeni bıraktığım progestoron jellerinden kaynaklanıyormuş... dr 3. kesede bunu tetikliyor dedi... az önce dr dan geldim içim rahatladı.... bebişlerim canavar gibi maşallah..... dr progestoronun hapını verdi bu sefer.... bir müddet daha kullan dedi.... ee napalım ilaca devam...
hymaryy cim çizelgemi yaptım çok teşekkür ederim yardımların için.... bak nasıl olmuş......

umudumsun canıum uzme kendını................ıyısın dımı çok ağrın yoksa uzulme ............ınş bışey yoktur doktır gelınce gıdersuın canım

Canım çok bilmiyordum bu haikayeni,maşallah yavruna.
İkzse de tekse de takıl bize,o nasıl söz yavrucum,güzel muhabbet heryerde lazım,hem meğer sen bizden de tecrübeliymişsin.
Allah sağlık sıhhat versiinnkaydirigubbakcemile5

ah canım kusura bakma yaa,bu ara sık yazışıyoruz,sayfalar mesajlar sık değişiyor ya,takip edememişim:kedi:
iyi yaaa,biz de inşallah Medikal Park Bahçelievlerde olucaz.Serdar Bey gelecek bizim için sağolsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

olsun şeker bazen benmde gözümden kaçıyor. bu arada serdar bey pek normal doğuma yanaşmıyor sende de öylemi. ben diyorumki hani herşey yolunda gider normal olacak olursa normal doğum yaparız. o diyor ki unut normali sezeryan olacak:umursamaz: bende sezeryandan çok korkuytorum. benim yaralarım geç iyileşir ve uyuşturucu iğneler falan geç teshir ediyor o yüzden anestezidende çok korkuyorum. anneme çekmişim annemede anestezi uyuşturucu iğneler tesir etmiyor etsede geç ediyormafoldumben

Nasıl bugün tatlım?Ben cinsiyetlrini bilmediğim için henüz bir şey almadım kuzularıma.Ama dediğin mağazayı merak ettim.Nerede canım bu mağaza?Bir de şunu merak ediyorum?Ben Medical Park Bahçelievler'de düşünüyorum doğumu inş. o günlere bir gelelim de.Allah esirgesin hepimizin küvöz riski var.Ben bu gittiğimde iyice araştıracağım bu konuyu.O hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı yeterli sayıda?Bir de karşılıyormu devlet bunu o hastanede?Sen biliyormusun canım ?a.s.

günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum. dünden beri karın ve kasık ağrısı çekiyorum. ama yoğunluk sol tarafta sizlerde de oluyormu? korkuyorum biraz.

Mrb ben 15 haftalığım bendede yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta dr normal dedi ama oturup kalkarken çok kötü oluyor,daha öncede olmuştu idrar kültürü vermiştim bişey çıkmadı..

merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyidirsiniz inanin sizlerigelip surekli okuyorum kendimi hamile gibi hissediyorum :kedi: bide okadar guzel bi duyguki yine yasamak istiyorum ben 23 yasindayim 6 yasida bi kizim var normal oldu ikincisi olmuyor 2 defa tup denedim olmadi bakalim busefer itanbulda denemeyi istiyorum dualarinizi esirgemeyin kizlar butum bebek ozlemi cekenlerden dualariniza ihtiyacimiz var sizleri cok optum opuyorumnanaktan rabbim hayirli dogumlar saglikli bebekler nasip etsin hepimize insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…