beyaz leblebiyide denedim ama olmadı işte.. geçecek elbet beklşyom:) bu arada benim cinsiyetler belli değil henüz. ama kız erkek olursa Yaren ve Yağız düşümüyoruz
wavy,merhaba,aynı tarihimiz sanırım,benim de bulantım ara ara devam ediyor ya,3 ay bitti ama bu bitmedi.ben de leblebi denedim geçmedi,çubuk kraker denedin mi? o daha çok işe yaradı ben de
ooooo ne guzel ısım seçmeler başladı ............ınşşş kızlar guzel ısımlerle gelsınler bebişler.............olmuyo adın öle kaldı işte bak ...........ama oluyo artık............ınş ..............
canım çubuk kraker çantamda komidinin üstünde yani elimi attığım her yerde var ama sadece çok hafif bulantıda etkili oluyor . benim bulantım bi garip. mesela şu an çok iyiyim sadece midemde bi sıkıntı varmış gibi. acıkıyorum yemek te yiyorum ama o yemek mideye indi mi başlıyor bulantı beni öldürüyor. yani yediğim gidiyor. bu da halsiz bırakıyor beni malesef.. bizim bıcırıklar heralde şimdi bezdirip doğunca üzmeyecekler bizi:))
benim de sindirirken öğürmem oluyor,hiç çıkarmadım ben.ama öğürmekten bir hal oldum valla.bana çubuk kraker yetiyor.inşallah doğunca üzmeler gerçekten:Saruboceq:
burda başı hümoştan sedoş cekicek kızlar biz dogurunca size fikir veririz ilk biz kesilicez anam :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?