• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

claire-olmuyo kızlar aramıza hooşşgeldiniiizzzbuyrunnnnnnnnn
hamilelikleriniz ve bebekleriniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallahopuyorumnanaktan
claire doktorlar bu ilaçları kişiye göre onun durumuna uygun olarak veriyor,dozunu azaltıyor,arttırıyor ya da kesiyor.Yani canım kevser kullanıyorsa onun durumu seninkinden farklı olabilir.Bu yüzden süreç içinde kendini bir başka arkadaşının ilaç dozuyla hiç karşılaştırmamak lazım,doktorunun tavsiyedini uy derim.
deee olmuyo sen ialcı bırakınca düşük mü yaptın,ona şok oldum.Yani bu durumda doktorun ne açıklama yapmıştı?

slm canım dr hıc bır acıklama yapmadı sımdıkı tedavımıde aynı merkezde oldum ve yaklasık 10 gun once kesmemı soeldı ben kesmedım hala kullanmaya devam ediyorum

Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar benim allahıma şükür hiç bir sorunum olmadı onun için kesti sanırım dr.um jeli.
Bende bahçelievler medical parkta tedavimi gördüm dr.um latif beydi ama opu ve transferimi serkan bey yaptı. Dr.dan çok tedaviye inanmak önemli bence tabi merkez ve embriyologada.

Kaswa canım ben hastanenin hemen arkasında oturuyorum bu yüzden orda yaptık ama benim kendi doktorum Medikal Park Göztepe de Tüp bebek sorumlusu olan Serdar Bey.Sağolsun benim için gelmişti Bahçelievlere.Latif Beyi sadece televizyonda gördüm bir kere.Ama biz hastaneden doktorumuz sayesinde memnun kaldık ta,Latif Beyle ilgili ne söylersin bilemiyorum..
Lekelenmelerin hala devam ediyor muuu?

Canım ben doktorumdan şimdilik çok memnunum.Bugün kesildi lekelenmem,İnş. tekrar başlamaz.

kaswacım inşallah bir daha olmaz.Ben de doktorumdan çok memnunum,inşallah doğumu da kendisiyle ve Medikalde düşünüyoruz..

kaswacım inşallah bir daha olmaz.Ben de doktorumdan çok memnunum,inşallah doğumu da kendisiyle ve Medikalde düşünüyoruz..

gunaydın arkadasalr günümüz aydın olsun ben dun merak ettım özel bir hastanenin aciline gittim kalp atıslarını gorebılmek icin gordum ama biri 6 biri 3 ıkı tane goruldu bu normalmi kücük olan yetısırmı yani arada bir dengeleme olurmu?

günaydın el-muallimm,günaydın olmuyo herkesi öpüyorumma.s.
ah be olmuyo bak gördün mü,düştün endişeye şimdi.Ne dedim ben,endişeleneceğin şeyler duyarsın,muayeneye kadar zor geçririsin zamanını dedim,ah ah,sabredemedin yine:umursamaz:
6 ne 3 ne onu da anlamadım ya,bilmiyorum..

huuuuu wavy nerdesiiin,açelya selam,günaydın kıslaaaarrrdelikafadulden:sm_cool:

günaydın el-muallimm,günaydın olmuyo herkesi öpüyorumma.s.
ah be olmuyo bak gördün mü,düştün endişeye şimdi.Ne dedim ben,endişeleneceğin şeyler duyarsın,muayeneye kadar zor geçririsin zamanını dedim,ah ah,sabredemedin yine:umursamaz:
6 ne 3 ne onu da anlamadım ya,bilmiyorum..

canım gunaydın zaten carsamba gunu knt boyonumu olctu artık ne yaptı bılemıyorum canım sadece dedıgı bırı 6 mm biride 3mm sanırım buyuklukleriiiiiia.s.a.s.

canım gunaydın zaten carsamba gunu knt boyonumu olctu artık ne yaptı bılemıyorum canım sadece dedıgı bırı 6 mm biride 3mm sanırım buyuklukleriiiiiia.s.a.s.

anladım.Canım embriyo büyüklükleri oldukça değişebiliyor tabi ki,iki keseyi de görmüşse sorun yok.İnşallah hayırlı olur..
Kaswacım hoşgeldinn,nasılsınn bugün?

kızlar ya ben ne becerıksızım hem kendımden alıntı yapmıısm hem arkadatan yapmak ıstesem yapamam kusura bakmayın artık

ben iki yerden nasıl alıntı yapılıyor bilmiyorum:1no2:..

hyrmary ben oğrendım......alıntı yap yazısının yanında NQ dıye bır yer varya alıntı yapmak ıstedığını oraya basıyosun ıstedığın kadar enson alıntı yapa tıklıyosun hepsı altalta çıkıyoo............bende bılmıyodum sordum arkadaşlara..iyı oldu................nasılsınız bugunnnnnnnnnnnnnn...............olmuyo ıyı canım gırdun çok guzel ben bı haftam var ınşşşş

ınşş canım ınşş................senın mıden bulantın gıbı belırtıler varmı..bende hıç bışey yok..aslında ıyı bence ama sanırım ılerledıkçe olur

selam kıslarr ben salı gününden beri evdeydim:( mide bulantıları ile başım dertte hala geçmedi bazen ayakta durmakta zorlanıyorum:( herkes kilo alır ben 3 kilo verdim:(

hymarry şeker , sen gelmişsin ben çıkmışım.. ara ara açıcam inşallah denk geliriz..

Back