• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar keseyi görme konusunda da Bhcg değeri alma konusunda da erken davranan arkadaşlar düşük değerler yada henüz görülemeyen keseler dolayısıyla sıkıntı yaşıyorlar,okuyoruz.Doktor beni Bhcg sonrası iki hafta sonra çağırmıştı evet,önesinde de gitmedim,sabretmek iyi bir sonuç veriyor,yoksa endişelenceğiniz sonuçlarla karşılaşmayın.
el-mualllimcim canım ben Medikal Park Bahçelievlerde transferimi yaptırdım.Fakat tedaviler doktorumun muayenehanesinde devam etti.Doktor çok öenmli bu işlerde..
Siz aşağı yukarı beraber mi lerlediniz?

canım kese goruluyo ama kalp atışı tam duyulmuyo o yuzden sanırım herşey net ols dıye onbeş gun sonra çağırıyolar tabı bız sabırsızız....ahhh geçmıyoo gunler...........herşey ıyı ols da bekleyelım canım

bende kan tahlılıne baktı ve onbeşgun sonra gel dedı .............sanırım kan tahlılını gıdınce tekrarlar değıl mı tekrar ıstemedı sanırım yuksek olduğu içinn

canım kese goruluyo ama kalp atışı tam duyulmuyo o yuzden sanırım herşey net ols dıye onbeş gun sonra çağırıyolar tabı bız sabırsızız....ahhh geçmıyoo gunler...........herşey ıyı ols da bekleyelım canım

a.s canım çok heyecan var tabi,anlıyorum ama yine de kendinizi sıkıntıya sokmamak maksatlı doktorunuz çağırana kadar tedaviye gitmeyin.Hamilelik konusunda da hiiiç endişeli olmayın.Bana doktorum kalp atışlarından sonra hiiç kendini şartlama,senin düğer hamileleiklerden hiçbir farkın,hiç bir zorluğun olmayacak,bundan sonra keyfine bak demişti.Hakikaten de öyle oldu.Bu harika bir duygu,sıkıntı yok,stres yok,keyif var.
Ve gerçekten elhamdülillah bir damla sıkıtı yaşamadım bugüne kadar hamileliğimde de..

bende kan tahlılıne baktı ve onbeşgun sonra gel dedı .............sanırım kan tahlılını gıdınce tekrarlar değıl mı tekrar ıstemedı sanırım yuksek olduğu içinn

YOOO kan tahlili istemeyecek bir daha.Artık gittiğinizde görünen görünecek,keseleri ve kalp atışlarını alacaksınız o kadar..

evet canım sabırsız davranıyorum 4 kez yasdıgım kımyasal gebelık sonucu pıhtılasma oldugunu ögrendım dr, gıtmek ıçın sabırsızlanmam bırazda bu yüzden allah kımseye bebek hasretı çektırmesın

evet canım sabırsız davranıyorum 4 kez yasdıgım kımyasal gebelık sonucu pıhtılasma oldugunu ögrendım dr, gıtmek ıçın sabırsızlanmam bırazda bu yüzden allah kımseye bebek hasretı çektırmesın

Canım çok geçmiş olsuun,inşallah aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsın.Ama doktorun bir durum olsa seni zaten çağırır,endişelenme.Herşey yolunda inşallah,olumlu yaklaş..

evet haklısın hymary.............ınş bekleyelım.............ıkı sene once kı denemede yıne ıkızdı bırını uç aylık kaybettım dıgerı 24.hafatada erken doğdu .....zor bunlar bıraz endışem oldsada rabbıme sığındım o ne derse o olacak ınşş canım ...şu an rahatım ağrım fılan yok ama kese gorulmeyınce ınsan kendını hamış hıssedemıyo tabı senınkı ne kadar oldu canım hareketlerınıe başladımı annesı

Bana müsade kızlar,tekrar hayırlı olsun,yine bekleriiizza.s.a.s.

canım benım bellı bır doktorum yok ben tekırdaglıyım tedavımı ıstanbulda oldum ve pıhtılasma sonucumu orda ögrendım gebelık takıbımıde tekırdagda yaptıracagım ıçın o yuzden telas var eee kolay degıl 4 düsük ve onca masraf hem maddı hem manevı çöküyorsun

evet haklısın hymary.............ınş bekleyelım.............ıkı sene once kı denemede yıne ıkızdı bırını uç aylık kaybettım dıgerı 24.hafatada erken doğdu .....zor bunlar bıraz endışem oldsada rabbıme sığındım o ne derse o olacak ınşş canım ...şu an rahatım ağrım fılan yok ama kese gorulmeyınce ınsan kendını hamış hıssedemıyo tabı senınkı ne kadar oldu canım hareketlerınıe başladımı annesı

Canım çok zrodur eminim.Muhakkak ki bir hayrı vardır ve diyelim ki bu bebeklerin giden o bebeklerin olsun aslında.Yani onların yerine verdi Rabbim diyelim.Endişelenme,eğer onlar senin olacaksaa,her halukarda alırsın kucağına,ama kısmet olmayacaksa,olmuyormuş işte.Keseyi meseyi unut şimdi,değerin senin hamile olduğunu gösteriyor zaten.Artık onlar seninle:lepi:..
İnşallah tekrar aynı imtihanı yaşamayacaksın inanıyorum.Burda doğumlarımızı da paylaşıcaz inşallah..Bizm işte 22+1 oldular teyzesi,2 haftadır da sık dık hareketlerini hissediyoruz işte.Size de nasip olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..
Çıktım ben canım:kedi:.
Öpüyorumma.s.

canım çok sağol ınşş..................hadı gıt dınlen canım............yorma kızlarımızı........oyy yerım onları ..............kendıne ıyı bak ınşş rabbım cumlemızı sevındırsın canım...............

kızlaaar, lcwaikiki de babalar gününe özel tişörtler var, üzerlerinde canım babacım seni çook seviyorum yazıyor, hemen 2 tane aldım dolabın kapaklarına askılarıyla astım geçip karşılarına da bi güzel ağladım, bundan daha güzel bir babalar günü hediyesi olmazdı heralde, bakalım akşama babamız ne yapacak görünce... inşallah seneye giyecekler üzerlerine :)

kızlar keseyi görme konusunda da Bhcg değeri alma konusunda da erken davranan arkadaşlar düşük değerler yada henüz görülemeyen keseler dolayısıyla sıkıntı yaşıyorlar,okuyoruz.Doktor beni Bhcg sonrası iki hafta sonra çağırmıştı evet,önesinde de gitmedim,sabretmek iyi bir sonuç veriyor,yoksa endişelenceğiniz sonuçlarla karşılaşmayın.
el-mualllimcim canım ben Medikal Park Bahçelievlerde transferimi yaptırdım.Fakat tedaviler doktorumun muayenehanesinde devam etti.Doktor çok öenmli bu işlerde..
Siz aşağı yukarı beraber mi lerlediniz?

Bende Medikal Park Bahçelievlerde Latif Bey'in hastasıyım.Senin transferini kim yapmıştı?

arkadaşlar aranıza sürekli katılamıyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum.... size bir sorum olacak....

ben bugün tam 13. haftamı bitirdim.... hamileliğime 3 afacanla başlamıştım ama bir tanesi gelmekten vazgeçti ve kendi kendine sonlandı.... bundan 1 hafta sonra bir kereye mahsus kırmızı renkte kanamam oldu... ağlayarak dr a gittik hemen... 3. keseden kaynaklandığını söyledi.... şu 3 gündürde her seferinde tuvalte gittiğimde tuvalet kağıdına sürekli kahverengi lekeler geliyor... dr aradım yine 3. keseden dedi... benim durumumda olan varmı acaba? boşunamı panik oluyorum?
bu arada hymarry bende hiç balık yemem... sen balık yağına şimdidenmi başladın canım? 13. haftada bende başlasam erkenmi olur acaba? bide bize bebeklerin ense ölçümünden başka bişey yapılmadı.... dr ları farklı şeyler isteyen varmı merak ettim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...:))

Canım şaşkınlıkla okudum yazdıklarını çünkü yazdıkların beni anlatıyor.Bende bugun ıtıbarıyle 14+2 yim.:nazar:3 kese ile yola çıktık,3'ününde kalp atışlarını duyduk,11.haftaya dek.Ben redüksiyonun vicdan azabını .3.üzlerin sıkıntılarını düşünürken,spontan fatal redüksiyon oldu.(kendini sonlandırdı)ve 13.haftamın başında aynı senin anlattığın gibi 1 kerelik kanamam oldu,sonrasında kahverengi lekelenmem.Kendi doktorumdan başka 2 doktora daha muayene oldum.Ama bana hepsi çoğul gebe olduğumu,her bünyenin farklı tepki verdiğini ve bunun yorgunluk belirtisi olduğunu belirttiler.Dilerim keseden kaynaklanan lekelenmelerdir bendekilerde.Allah tamamına erdirsin a.s.

Kaswa canım ben hastanenin hemen arkasında oturuyorum bu yüzden orda yaptık ama benim kendi doktorum Medikal Park Göztepe de Tüp bebek sorumlusu olan Serdar Bey.Sağolsun benim için gelmişti Bahçelievlere.Latif Beyi sadece televizyonda gördüm bir kere.Ama biz hastaneden doktorumuz sayesinde memnun kaldık ta,Latif Beyle ilgili ne söylersin bilemiyorum..
Lekelenmelerin hala devam ediyor muuu?

kevseerr bu ne güzel bir paylaşımm,hemen gidip tişört bakıcamm.Çok sağollopuyorumnanaktan

Back