Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

e tabiki hayatım, burada bildiklerimizi paylaşıyoruz kimsenin kimseyi yargıladığı yok, onu da nerden çıkardın :) :sinifsinif: lkemizde tüm hekimlerin farklı görüşleri var; hatta dün sabah grip aşısı tartışması vardı, dr.lar bu konuda iki görüşe ayrılıyormuş, herkesin yoğurt yiyişi gerçekten, dediğin gibi hepsi sağlığımız bebişlerimizin sağlığı için... sen niye bu kadar kızdın ki :1hug: mafoldumben

herkese merhaba
bende bugün tahlillerimi vermeye gittim. idrar sonucunu aldım ama kan sonucunu alamadım.
sizler nasılsınız?

slm kızlar nasılsınız artık balık yiyemicem herhlde o kdar cok sevdigim balıktan bi tiksindim bitti benim için balık cevize semize bundan sonra dahada devam dr söylücem bu defa omega 3 hapı ver dicem

Yoooo kızmadım.Sadece ifade etmek istediklerim yanlış anlaşılsın istemem,o kadar:içelim:..

badecim yoksun tabi buralarda yazlıklarda takılıyorsun ama eve bi dön,o zaman bilgisayar başından kalkmana izin vermeyeceğiz dahakaydirigubbakcemile3
İlaç kullanmaya değinmişsin,benim de çok ilacım var sıkıldım kullanmaktan yani.Sanırım hayataımda hiç bu kadar uzun süre ve sadakatla ilaç kullanmamışımdır.Fakat yine de yavruların herbirine ihtiyacı vardır diye hiç birinden feragat edemiyorum.
Nasılsın?Keyfin nasıl canım:1rolleyes:?

slm kızlar nasılsınız artık balık yiyemicem herhlde o kdar cok sevdigim balıktan bi tiksindim bitti benim için balık cevize semize bundan sonra dahada devam dr söylücem bu defa omega 3 hapı ver dicem

Angel ben zaten balığı oldum olası sevmem:umursamaz:,bu hamielikte 4ü geçmemiştir herhalde yediğim.
Bu yüzden ben de yaklaşık 12-14. haftalar arasındaydı sanırım,çok hatırlamıyorum,doktoruma yiyemediğimi söyledim ve o da takviye için balık yağı hapı vermişti.O balık hapını alan annelerin çocukları cin gibi oluyor valla,etrafımdaki pek çok arkadaşımda teyid ettim pek çok kez.
Bunun dışında emekli bir meslektaşım balıkyağının saçları kuvvetlendirdiğini söyledi dün,şaştım kaldım.Çünkü ben de de bir zamandır farkettiğim belirgin bir saç gürlüğü var gerçekten.Yani millet hamilelikte saç dökülür der ama benimkiler coştular maşallah.O yüzden balık hapını herkese tavsiye ederimm:hooray:..

arkadaşlar aranıza sürekli katılamıyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum.... size bir sorum olacak....

ben bugün tam 13. haftamı bitirdim.... hamileliğime 3 afacanla başlamıştım ama bir tanesi gelmekten vazgeçti ve kendi kendine sonlandı.... bundan 1 hafta sonra bir kereye mahsus kırmızı renkte kanamam oldu... ağlayarak dr a gittik hemen... 3. keseden kaynaklandığını söyledi.... şu 3 gündürde her seferinde tuvalte gittiğimde tuvalet kağıdına sürekli kahverengi lekeler geliyor... dr aradım yine 3. keseden dedi... benim durumumda olan varmı acaba? boşunamı panik oluyorum?
bu arada hymarry bende hiç balık yemem... sen balık yağına şimdidenmi başladın canım? 13. haftada bende başlasam erkenmi olur acaba? bide bize bebeklerin ense ölçümünden başka bişey yapılmadı.... dr ları farklı şeyler isteyen varmı merak ettim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...:))

can bebek aramıza hoşgeldiiin öncelikle..
Bebeklerin hayırlı uğurlu ve sağlıkl ıolsunlar diliyorum canımm..
Burda bade_bade arkadaşımız var,o da 3üz hamileliği sonrası ikiye doktor tarafından indirildi.O seni ve komplikasyonlarını daha iyi anlar.Ama hanımefendi yazlıktalar bu aralar,neyse..
Canım bu gibi kendini temizlerken gelen genelde koyu renkli olan kanamalar ya normal ya da hamilelik esnasındaki belli bir sebebe dayananlar olarak ayrılıyor.Senin doktorun eğer 3. keseden dolayı diyorsa ona güven ve evham yapmaisonuçta oluşmuş bir kese,şimdi bir şekilde otolize uğruyor,kendini eritiyor yani.Bunun da muhakkak ki bir belirtisi olacaktır.Bir yerimiz kesilse dahi sonuçta pıhtılaşması zaman alıyor.Eminim bir sıkıntı yaratmaz,sen de içini ferah tut canım.
Balık hapına gelince ben 12 yada 14 hafatlarda başladım sanırım,yani senin kadardım aşağı yuları işte.Ama neredeyse hiç balık yemedim.Sonuçta bu yavruların beyin ve omurilik gelişimi ve daha pek çoğu için gerekli olan birşey,Eğer alamıyorsak dışarıdan takviyenin erken olmadığını düşünüyorum ki,doktorum da bana yaklaşık senin kadarken vermişti işte..
Ve dediğim gibi uzun zaman bunu alan annelerin bebekleri geröekten farklı bir cingöz oluyorlar.Benim yavrular da accaip hareketli zaten,tesadüf olamaz sanırımimuhakkak ki bir faydası vardı.Ki saçlarımın da gürleştiğini yukarıda yazmıştım.
Doktorunuz da teyid ederse,bence başlamakta yarar var canımma.s...

Ha canımbir de ense kalınlığı demişsin.Ben de senin kadarken sadece ense kalınlığı ölçümü yaptırmıştım onun dışında 2-3-4 haftalarda bir gerekli gördüğünde yada şikayet olduğunda çağırıyor o kadar,yani ben araştırıp doktordan pek bişey istemedim.Sen kendi doktoruna güven,gerisini evham yapma canım..

hymarry canım bilgilerin için çok sağol canım... 36 yaşında olduğum için ikiz gebelik olayı korkutuyor beni sadece.... dr uma zaten 2 yada 3 haftada bir gidiyorum.... ben aslında gebeliğimin başında sizlerle yazıştım bayağı ama sonralarda başımı ağrıttı çok bilgisayar... şim işte tekrar yazmaya başladım... senide allah kurtarsın canım.... sağlıkla alırsın inşallah bebişlerini kucağına.....

Estağfrullah canım,yaşınla beraber daha çok sevindim ikiz annesi olmana,hepimiz içn sağlıklı güzel bir hamilelik geçer,sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah.Ben fazladan doktora,fazladan bir tedaviye,fazladan araştırıp endişelenmeler hiiiç gerek görmüyorum.Ha mesela 3 hafta sonra gel dediğinde doktorum yavrularımı görmeyi çook üzelmiş oluyorum,ya da arada bir bahane uydurup doktoruma uğruyorum ama bu mutluluk için,stresten değil.Sen de içini ferah tuut,onları bugüne kadar beklemişizz,bugünden sonra Rabbim lutfetmişse mutluluktan dah öte ne hissedileblir..
Bir de hareketlensinler,bak gör annesiiiopuyorumnanaktan

bu arada hiç evhamlı biri değilimdir aslında... ama inatla bu kanamalar kesilmiyor ya ona canım sıkıldı sadece.... benimde dr um ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum zaten.... bu kanamalr yüzünden bu aralar sık çağırıyor.... seninkilerin cinsiyetleri ne? biz 2 hafta sonra gidicez o zaman öğrenicez inşallah

Canım bize ense kalınlığı ölçümünde iki erkek dediler.20.haftaya kadar öyle bildik.Ama artık iki kız,ve bu sefer kesin gibidelikafadulden,yani ilk haftalardaki tahminleri çok kesin ve net olmayabiliyor,bu yüzden cinsiyet öğrenmede aceleci davranmayın derim.Biz uzun bir zaman üzerimizden atamamıştık şoku..
Hareketlerini 20. hafta gibi hissetmeye başladım tam olarak canım.Öncekiler tam belli olmayabiliyor çünkü..

oh sevindim kızmadığına canım :içelim:
canbebek hoşgeldin Allah ağlıkla bebişlerin, kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar bende sabahtan beri yeşil renkli akıntı var ve tuhaf bi ağrı var, netten araştırdım mutlakadr.unuza danışın diyor ve ıslak kalmadan dolayı oluyor diyor, progestan ı vajinal aldığım için sürekli akıntım var ve günlük pedlerden kullanıyorum, onlar yapmış olabilir sanırım, dr.umu aradım, 3.ayı doldur sonra onu tedavi ederiz, endişelenme dedi, beni çok rahatlatıyor bu adamın ses tonu bile alkisalkisalkis
sizde de böyle bişey olmuşmuydu?

estağfrullah yaa,kızmak ne kelime,ben yanlış anlaşılmak ve kimseyi tek bir yanlış kelimeyle bile endişelendirmek istemem asla,o kadar,sorun yookvereliniortak..
yeşil akıntıya gelince hiiç duymadım,kendimde de görmedim canım.Ama doktorunun söylediği mantıklı ve seni de rahatlatmışsa sorun yok demektir canım.
Geçmiş olsun:1rolleyes:..

günaydın kızlar, ben artık sabahları 10lara kadar uyuyamıyorum çünkü açlıktan midem kazınıyor kaydirigubbakcemile3

Merhaba herkese bende 8 haftalık ikizlerime hamileyim ilk micro denememde hamile kaldım.
Dr.um bana jel kullanmayı bırakmamı söyledi acaba çok mu erken çünkü az önce kevser arkadaşımızın hala kullandığını okudum ve endişelenmeye başladım.

hepinize iyi gunler arkadaslar canım benımde ılk denemde ıkız hamılelıgım vardı dr 8 haftalıkken kestı jeli 1 hafta sonra dusuk yaptım ama jelın kesılmesınden dolayımı oldu onu bılemıyorum sımdı tekrartüp bebkle ıkızlere hamileyım 6 haftalık gene kes dedı ama ben hala kullanmaya devam edıyorum dr endiselerini paylas kolay olmuyor cünkü mutluluklara.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…