Folik asit diye ortalığı karıştırmışsınız yaw.
Ben bana doktorum böyle dedi dedim,sizinki nasıl böyle oluyor dedim.Siz yanlışsınız demedim ki.
Ben başından beri doktorum bana ne verdiyse onu biliyorum.Burda farklı şekillerde dile getirdim ki,kendisine çok güveniyorum,bana şunu şu kadar,bunu bu kadar al dediğinde ben de bu nedir,ne işe yarar,neden bu kadar diye hiç sormadım.Bazen kendi doktorum açıklamış yada bazen doktor olan eşim gerekliliğini izah etmişse etmiştir,o kadar.
Tekrar söylüyorum kimsenin ilacını da,doktorunu da yargılamadım.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Sizin doktorunuz o şekilde değerlendirilmiş,benim ki bu şekilde değerlendirmiştir.Sadece merak etrtim ve acaba bende dmi bir eksiklik var diye ilaç dozu karşılaştırması yaptım o kadar..
Sağlık olsun herşeyde önemli olan bu..
e tabiki hayatım, burada bildiklerimizi paylaşıyoruz kimsenin kimseyi yargıladığı yok, onu da nerden çıkardın :) :sinifsinif: lkemizde tüm hekimlerin farklı görüşleri var; hatta dün sabah grip aşısı tartışması vardı, dr.lar bu konuda iki görüşe ayrılıyormuş, herkesin yoğurt yiyişi gerçekten, dediğin gibi hepsi sağlığımız bebişlerimizin sağlığı için... sen niye bu kadar kızdın ki :1hug: mafoldumben
hayırdır bu ne ya folik asit sempozyumumu varkaydirigubbakcemile3 kafaya takmayın bence herkez drunu dinlesinkaydirigubbakcemile3 içenede bişey olmaz içmeyenede zaten tum bu ilaçların etkileri bile tartışmalı ama drlar veriyorsa içilecek tabi ben folik asiti ha hamile kaldım ha kalıcam diye ve onceki gebeliklerimide sayarsanız inanın 3 yıl fulll kullandımkaydirigubbakcemile3 şimdi ne safmışım diyorum sanki herşey foliğe kalmış gibikaydirigubbakcemile3 neyse şimdide bir dunya vitamin folik kan kalsiyum vs hapım var ama bir suredir sallayorum valla çünkü artık bıktım içemkten gün boyu hap içiyorum resmen buda bana çok mantıksız geldi bobreklerimi ve karacigerimi dinlendirmek istedim kaydirigubbakcemile3 oyüzden bir suredir almıyorumkaydirigubbakcemile3
herkese merhaba
bende bugün tahlillerimi vermeye gittim. idrar sonucunu aldım ama kan sonucunu alamadım.
sizler nasılsınız?[/
teşekkürler ceny cim.Sen nasılsın?
Tahliller içinde neler vardı?Ne için istedi doktorun bunları?
slm kızlar nasılsınız artık balık yiyemicem herhlde o kdar cok sevdigim balıktan bi tiksindim bitti benim için balık cevize semize bundan sonra dahada devam dr söylücem bu defa omega 3 hapı ver dicem
Merhaba herkese bende 8 haftalık ikizlerime hamileyim ilk micro denememde hamile kaldım.
Dr.um bana jel kullanmayı bırakmamı söyledi acaba çok mu erken çünkü az önce kevser arkadaşımızın hala kullandığını okudum ve endişelenmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?