Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nasılsınız kızlarrr ayyy ebdne kaç gündür halim yoktu neyse şimdi iyiyim ya arkadaslar hep diyorlar sola yatın vallahi b en yatamıyorum kendimi şartladıgım zamanda agrılarım oluyo ne zaman uykudan gözümü acsam ya sırt üstü ya sag tarafta buluyorum kendimi :sinifsinif:

merhaba arkadaslar tüp bebek tedavım sonucunda hamıleyımmm transferın 9, günü degerım 315 11, günü de yanı bugün 697 çıktı sanırım ıkız pek anlamam gerçı bu ılk denemem sızce güzel mı yükselıyor

benim 12. gün değerim 397 idi. ve üçüz çıktı şansımıza... ama ne yazıkki sonradan bir tanesi devam etmek istemedi....

claire-olmuyo kızlar aramıza hooşşgeldiniiizzzbuyrunnnnnnnnn
hamilelikleriniz ve bebekleriniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallahopuyorumnanaktan
claire doktorlar bu ilaçları kişiye göre onun durumuna uygun olarak veriyor,dozunu azaltıyor,arttırıyor ya da kesiyor.Yani canım kevser kullanıyorsa onun durumu seninkinden farklı olabilir.Bu yüzden süreç içinde kendini bir başka arkadaşının ilaç dozuyla hiç karşılaştırmamak lazım,doktorunun tavsiyedini uy derim.
deee olmuyo sen ialcı bırakınca düşük mü yaptın,ona şok oldum.Yani bu durumda doktorun ne açıklama yapmıştı?

hunger canım, bak herşey yolunda maşallah.Aynen düşündüğüm gibi ikiz olacak inşallah:lepi:
Sonucu doktorunla paylaştın mıı?

canbebek canım şu linki tıklarsan seçeceğin herhangi bir yönlendirme sayfasından yapmaya çalış bakalım,biraz zaman alıyor ama,güzel bişey oluyorkaydirigubbakcemile5

selam bende buraya transfer olsam ıyı olcak hunger olmuyo geldı............bende gelım arkadaşlar çoğunuz bılıyo belkı benımde 12.gun değerım 472................ıkız gıbı ama uçuzde olurmu yaaaaaa.............ınş ıkızdır bakalım daha goremedım keselerı hayırlısı............ne dersınızzzzz

oooooo el-muallim hoşgeldiiiinnbuyrunnnnnnnnn
seni tüm mücadelelerinin takibi sonrasında burda görmek ne hoşşşkaydirigubbakcemile5
Sağlıklı huzurlu,hayırlı uğurlu ve gönlüne göre bir hamilelik diliyorum canım
canım görünürde çoğul olduğu kesin,ama ikiz miii,üçüz mü olduğunu teknik olarak bu sayıdan tam çıkaramıyorum.Çünkü benim beraber opu ve transfer olduğum bir kadaer arkadaşım vardı,ikimize de 3 embrio transfer edilmişti.Onun 12.gün sabahı 546 çıkmıştı,tekildi.Benim 246 idi.Benimki ikiz çıktı.
Hiç belli olmuyor ama inşallah ikizdir diyelim,çünkü üçüzlerin birini doktorlar sonlandırmadan yana oluyor,o da üzücü ve meşakkatli oluyor tabi.Devam edicem üçüyle desen o daha da ozr imtihan..ınşallah ikizdir.Tekrar hayırlı olsun..
Sonuç ne zaman belli oluyor?

bu konularda pek zayıfım ama deneyelim bakalım :kedi:

Canım yapamazsan ben sana yapmaya çalışırım müsiat bir zamanda,ama senin gönlüne göre olması için kendin yapman daha iyi olur tabi..

sağol xanım hoşbuldukk.....................sız bıraz ılerdesınız .....canım on gun sonra keselerı gormeye gıdıcem o zaman netleşır sanırım evet bellı olmuyoo ddığın gıbı doktorum ıkız gıbı ddedı bakalım canım rabbım hangısı hayırlıysa onu versın sonun a kadar taşıyalım kucağımıza alalım ınşşş....hamıle kalmakla bıtnmıyo bızım ışşş................rabım kolaylık versın bızlere senınkıler kızmı ...çok tatlı ınşşşş rabbım tamamına erdırsın hepımızı

hunger canım sıranı bekle...............once ben gorım sen sonra..............tahlıldaen onbeşgun sonra cağırıyo doktor....hem kese hem kalp sesı daha net oluyo .............ınş beklıcez canımmmm

gerçı aramızda çok yok olmuyo hunger ayvış caneylom .....aynı gıbıyız aramızda bıkaç gun var..........ınş rabbım tamamına erdırsın arkadaşlar...................hunger sen hangı hastane.....hymary sen canım....ben anadolu yakasındayım medıcana

benım memorıal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…