Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin dırımkıızzzııııı
kızlar günaydın nabersiniz tatil bana yaradı ya valla bütün işlerimi hallettim sayılır.eksik gedik aldık işte ama yoruldum ohh ne güzelmiş beee evde olmak bu arada hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
Herkese günaydıınn,biz geldiikk:lepi:
geçmiş olsun kaswacım,magnezyumdadır o,bir de günde iki soda bu kramplara iyi geliyor,ikiden fazlası sakıncalı ama iki ideal olan canım,ben tavsiye ederim..
Bebeklerin hareketleri daha yeni olduğu için canım en kuvvetli olanları hissediyorsun şuanda,bu yüzden çok sert hareketleri yapmıyorisadece hafif hareketler yapıyor olabilirler,sen de hissedemeyebiliyorsundur.Canını sıkmaa..
Teşekkür ederim hymarrycim..........Hareketlerini hissettikten sonra yemin ederim kramp acısı çektiğime şükrettim....Yeterki gelişimleri normal devam etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese günaydıınn,biz geldiikk:lepi:
geçmiş olsun kaswacım,magnezyumdadır o,bir de günde iki soda bu kramplara iyi geliyor,ikiden fazlası sakıncalı ama iki ideal olan canım,ben tavsiye ederim..
Bebeklerin hareketleri daha yeni olduğu için canım en kuvvetli olanları hissediyorsun şuanda,bu yüzden çok sert hareketleri yapmıyorisadece hafif hareketler yapıyor olabilirler,sen de hissedemeyebiliyorsundur.Canını sıkmaa..
Teşekkür ederim hymarrycim..........Hareketlerini hissettikten sonra yemin ederim kramp acısı çektiğime şükrettim....Yeterki gelişimleri normal devam etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktan ayyy insan öyle oluyor değil miii,bu nasıl bir duygu donanımıdır yaaa
Allah yavrularımızı sağlıkla bizlere bağışlasın,gerisi önemli değil..
arkadaşlar şu an 9 aylık meleklerimle koşturmaca içindeyim.. ama en güzel hamileliği bile bu duyguya değişmeme.. rabbim hepinize sağlıkla kucaklamayı ve büyütmeyi nasip etsin...... çok yoğun ve zor bir gebelik geçirdim... ama asıl zorluk doğduktan sonra annelik zor çoğul annelik daha zor.... rabbim hepinizin yardımcısı olsun...