Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar daha ben tetanoz aşısını yaptırmadım geçmi kaldım acaba ??? aslında yaptırmadım derken 1 aydan fazladır kaşıntı sorunu yaşıyorum hemde öyle böyle değil iğneler kremler banamısın demedi doktorumda senelik izne çıkınca kafama göre vurdurmayayım iğne şurup krem falan belki bir zararı olur bu zamanda aşının dedim pazartesi muayene zamanım o zaman doktoruma soracağım ama şimdi okuyunca sizleri merak ettim ben daha yaptıramazmıyım çokmu geç kaldım ???
birde şu kaşıntıyı geçiren ne olursa olsun herkesten fikir istiyorum denemediğim şey kalmadı çünkü lütfen bilgisi olan arkadaşlar ben bu kaşıntıdan nasıl kurtulabilirim yada kurtulmayı geçtim sanırım doğuma kadar böyle devam edecek en azından nasıl rahatlayabilirim her yerim yara bere içinde yatak çarşafım oturduğum yer hiç abartısız hep kan oluyor en azından geceleri uyuyabileceğim bir rahatlama yöntemi istiyorum lütfen bilenler yardımcı olsunlar
bende onlardan aldım çok güzelll
yineee geldim bennnn
hymarrycim kaswacım pamukşekerim iim ağlamiorum artık ok.. :kedi:
ooo hanımlarrr nabersinizzz bakim egelinin canı sıkkın sanırım heralde
ilgine sağol canımmm daha iim diycem ama bugün bi keyifsizlik aldı başını gitti bendeee
hiçbişi yapmadım napıcamkiii öle evin içinde boş boş dolandımmm :1no2:
aen nasılsın neler yaptın bakalım
ooo hanımlarrr nabersinizzz bakim egelinin canı sıkkın sanırım heralde
biliorum doğru sölüosun.. ama çok şey istemiyorum nieee benim dr um beni bujadar erken sürede herşeyimi kısıtlıyoooo ona kızyorumm hemde çookkk
maleseff .zmirdeki dr um en başından beri bunu söylüyooo eşimde en çok onun söylediklerine önem veriooo o yüsden... yoksa bendede şuan aksi bi durum yok biliosunuz allaha şükürrr