Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben sürekli araştırıyorum,başta erkek olunca ikisi birine geçen yıl kaybettiğimiz kayınpederimin ismini vermeyi teklif etmiştim,samimi olarak.O da çok memnun olmuştu,gönlü olmuştu.
Şimdi iş değişince ben farklı teklifler sundum,o da birini ikisini kabul etti.Kayınpederin isminin hatrınakaydirigubbakcemile3

haklısın canım bakalım hayırlısı allahtan inşallah doğru sonuçlar verırı de bız de sasırmayızz ama ben son aya kadar bırseyler almayı düşünmüyorum arlıkta doğumum nasıpse o yuzden ekım kasım gibi bişeyler alacagım bebeklere yoksa daha çok erken bence sende bıraz acele mı ettın kıyafet konusunda arkadasım daha 20 haftalık mısın?

gonlune gore olsun prenses genelde ikiz olunca bir kız bir ekek favori oluyor tabi once sağlıklı olsunlar
alışverişe gelince baştan bende senin gibi duşunuyordum ama çok araştırdımki çoğul gebeliklerde bu son aylarda alışveriş yapıcam diyenler malesef yapamıyorlar neden dersen zaten 30 haftadan sonra gezmek yasak çoğullarda hatta kimileri daha 25 haftalarda hastaneye falan yatıyor sık rastlanan vakalar dolayısıyla hevesimi nasıl alacağız hani ikiz oludğu için daha sonra birdaha doğrurumda hevesimi alıyımda olmuyor malum 3 çocuk bu zamanda bakılmaz bence yavaş yavaş tadına vara yapılabilir erkende ama mobilya turlerini falan beğenim alış işi son aylara bırakılabilir
ben zaten park yatak duşunduğum için ne alacağımda belli kısmetse 28 hafta olsun hemen alıcam onuda alkisalkisalkis

bade çok haklı,ben de neden erkenden alışveriş yaptığımı kimseye izah edemedim bi daha da anlatmıycam zaten.
Am a son haftalara bırakmak hiç te iyi sayılmaz,aklında olsun canım,benden de acizane bir tavsiyebuyrunnnnnnnnn..

badecim kaleyi içten fethetmenin yolları varyerimseniben.Bu da öyle oldu biraza.Siz ne düşünüyorsunuz da anlaşamadınız

herkese merhaba
bende 14+6 ikiz hamileyim.tüp bebek yoluyla hamile kaldım. üniversite hast. kontrollerim. ikili test ve usg normal. dr aminosentez için karar verip öyle gelin ama bir sorun görünmüyor dedi. bizde kararsız kaldık.yardımcı olur musunuz?yaşım 29

Darısı başıma ben de tüp bebeğe başlıyacağım ve hayırlısıyla ikiz istiyorum işallah.Ceny kaç embriyo transfer edildi?Bir de yumurta toplamayı lokal yaptırmayı düşünüyorum çok ağrılkı olur mu? dayanabilir miyim?Sorun neydi?sebepsiz mi?

badecim kaleyi içten fethetmenin yolları varyerimseniben.Bu da öyle oldu biraza.Siz ne düşünüyorsunuz da anlaşamadınız

bizimki iki isimli olacaklar diye tuturdu mirmirmirmir bende hiiiiç sevimiyorum iki isim zaten iki çocuk birde ikişer isim ne alaka ya valla vır vır vır yapıyor gorsen benimiyim hamile omu bilemiyorum yanimafoldumben

benim sadece ense olçümleri yapıldı ikili kan testi yapılamadı üçüzdü çünkü ve üçüzlerde hhhiiiiiiiiiiiiç yorumlanamıyormuş ikizlerde ise bir nebze yorumlarnıyormuş şimdi detaylı usg ile iç organlar incelenecek dr şimdilik amniyo onermedi ama sonuçta çoğullarda bu risk var ense kalınlıkları kaç tı senin ne desem yalan olur bize tavsiye edilmedi ama bundan sonra onerilirmi bilemiyorumda

ama bence çooook iyi duşunmek gerekir hani allah korusun bir terslik çıksa sonlarndırabilecekmisin once bunu duşunmek gerekir yok sonlandıramam diyorsan amniyorda gereksizdir bana gore

bizde geldik arkadaşlar okuyoruz hep zaten yazdıklarınızı takip ediyoruz uzaktan a.s

hymarry hayırlısı olur inşallah . şaşkınlığını anlıyorum açıkçası senin durumu okuduktan sonra bende tereddütte kaldım. bizimde geçen hafta tahminde bulundu dr. 17 haftalıkken. birisi göstermiyor ama birisi kız gibi şeylerini göremedim dedi. yinede bazılarınınki 21. haftaya kadar iner o zaman kesinleşir dedi. diğeride gösterseydi emin olacaktık tek yumurta ikiziyiz biz kız olma ihtimalimiz daha yüksek gibi hayırlısı artık. ama eşim doğana kadar gözüyle görene kadar kimseye inanmayacak gibi :) ben diyorum erkek denilip kız çıkan sonuç çok var ama kız denilince erkek çıkanı pek görmedim gibi.

bade bade ne güzel aslında dediğiniz gibi önceden almayınca insanın içi rahat etmiyor sanki bebişlerimin hiç bişeysi yokmuş cıbıl kalıcaklarmış gibi geliyor. bide dediğiniz gibi son aylar ağırlaşıcaz dinlenmek en iyisi olacaktır herhalde. hayırlısıyla inşallah sağlıklı bişekilde vaktinde dünyaya gelirlerde miniklerimiz.

biz şimdilerde sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz midem ağrıyor başım bide myom çıktı derken iyice karıştım. hayırlısı artık inşallah artık ağlayıp miniklerimide üzmek istemiyorum. Rabbim hepimize yardım eder inşallah kızlar.

hoşgeldin a.s aslında 20 li haftalardaki detaylı usgde net bir şekilde belli olur yani ondan sonra tereddute gerk yok bakalım bizimki 15 gün sonra benimde iki oğlan ama biri sonradan gosterdi belki oda kıza doner diyorum bakalım:CüvCüv:

hayırlısı inşallah hepimiz için. zaten en önemli şey sağlıklı olmaları. hayırlısıyla kucağımıza alalımda. bi kız bi oğlan olma ihtimalide çok güzel ama bizim öyle bi şansımız yok tek yumurta ikiziyiz :)

doğal yolla oldu sanırım yeni evli olduğuna gore tedavi gormuş olamazsın diye duşunduma.s hayırlsıı gonlune gore olsun ozamanalkisalkisalkis

canım hoşgeldiiinn,hamileliğin bebeklerin hayırlı uğurlu olsuun:lepi:
bence ense kalınılığı ölçümünde sorun yoksa hiç amniyo olayına girmeye gerek yok,yaşında ileri değil,ama tabi bu benim fikrim.Sonuçta ailece alacağınız bir karar vardır muhakkak ama dediğim gibi.
Aramıza hoşgeldin canımm,gelişmeleri konuşalııma.s.

Aybalaa sen de hoşgeldin canıım.İnşallah Allah gönlüne göre verir.Bana 3 embriyo transfer edilmişti,tabi embriyoların kalitesine göre doktorunun yönlenrimesi çok önemli.Ama ben yumurta toplama olayını neden lokal istediğini anlamadım:uhm::sm_confused:

bizimki iki isimli olacaklar diye tuturdu mirmirmirmir bende hiiiiç sevimiyorum iki isim zaten iki çocuk birde ikişer isim ne alaka ya valla vır vır vır yapıyor gorsen benimiyim hamile omu bilemiyorum yanimafoldumben

ah canım yaa,ikiş isim çok kötü bence,neden iki isimde diretiyorlar anlamıyorum.
Canım ben sınıf öğretmeniyim,şimdilerde bu iki isim çok moda,ama çocupa ikisi de çok güzel isimler koyuluyor.Ahmet Mehmet mesela..Evde her ikisiyle çağırılmaya çalışıyor,yada anneanne babaanneler bir isim tercih ediyor,çocuk ya o isimle çağırılıyor,ya bu isimle.Okula geliyor evde Ahmet deiyor,biz Mehmet.Çocuğa hangisini seviyorsun diye zaten sorulmuyor,bi yerde Ahmet,bi yerde Mehmet çocuk sessizce her iki isim arasında tam bir karmaşa yaşıyor.Hele bizim ikizlerimiz olacak birine güzel bir isim,öbürüne başka güzel bir isim koyulabilir.Ne bileyim sakince kabul ettirilebilir bence.Ama bu iki isim çok anlamsız benim acizane fikrim

Pamukşekercim hoşgeldiiin,olmaz öyle bi arkadaşa bakıp çıkıcam hesaaabıkaydirigubbakcemile3,katıl bie işte,muhabbet var burdabuyrunnnnnnnnn
benim durum işte malum,badecim bi zamandan sonra kesin olur diye yazmış ama ben artık senin yazdığın gibi ona da inanmıyorum:roflol:,herşey olabilir son ana kadar.
Kılık kıyafet olayına gelince,yani iki tulum iki bilmem ne gibi olmuyor almaya başlayınca canım yaa,neler neler çıkıyor.Nevresim takımlarından,alt açmalara,battaniyelere kadar ve dahasıı.Yani bunlar çocuğun oto koltuğundan yatak yada odalarına kadar bir çok masraf içinde son aylara bırakılmaz bence.Ben bunu kimseye anlatamadım,herkes erken de erken dedi durdu:dilcikar:
Ne sıkıntın var ağlıyorsun yavrucuğum kıyamam.Herşey bebişlere sirayet ederken hiçbir şey canını sıkmaya değmez yaaaa:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…