ayy süpersiniz hepiniz.benim 3 aylık bir kızım var mart annesiyim yani.tek bebekle bile hamilelik zordu ikizleri hiç düşünemiyorum.Allah hepinize kolaylık versin.umarım bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza hepiniz.doğumdan sonrasıda umarım çıldırmadan geçer :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hamilelik kadar zor ve bir o kadar da güzel bir dönem yokmuş ben bunu anladım.içinizde olmasını çoook özlüyorsunuz.:CüvCüv: tadını çıkarın yerimseniben
hymarry haklısın tabi bende zaten bu zorluklardan dolayı istemiyorum iki isim açıkçası gozlemledim bu olayı çok aile içinde bile bir ayrımcılık oluyor yok iki isim koydurmuycam allem edicem kallem edicem artık güzelliklede anlamıyorda artık isim konusunu kapattım şimdilik işin sonunda benim dediğim olur nasılsa
bade çok haklı,ben de neden erkenden alışveriş yaptığımı kimseye izah edemedim bi daha da anlatmıycam zaten.
Am a son haftalara bırakmak hiç te iyi sayılmaz,aklında olsun canım,benden de acizane bir tavsiyebuyrunnnnnnnnn..
arada uğrarım neler aldığımızı yazarım bebişe.maksadım gözünüzü korkutmak değil ama sonuçta sizde biliyosunuz bebek başlıbaşına zor iki tanesi çok daha zor olmalı.ama 3 ayı geçirdikten sonra sizden mutlusu olmayacak.gazı bitecek size gülecek,sizinle oynayacaklar.ve bunu yapan 2 bebişiniz olacak.herkes biriyle uğraşırken(ki bunlardan biri de benim :) siz ikisini birden elden çıkarmış olacaksınız.ben ikinciye cesaret edemiyorum mesela .yinemi yeni baştanmı diyeama sizin ne güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın hepinizi.iyi hamilelikler diliyorum güzel anneler.bol bol beslenin.öpüyorum...
zaten son haftalara bırakacagım diye bişey demedım arkadasım bende 7.ayda almayı düşünüyorum yada 8.aya yaklasırken ben kendı fıkrımı söylüyorum canım tabıkı herkes kafasına uyanı yapar.sonradan hüsrana uğramamak için ben erken almayı düşünmüyorum okadar allah herkese hayırlısı neyse onu nasıp etsın inşallah
mrb.arkadaşlar bende 19+1 ikizlere hamileyim bu zamna kadar pek şikayetim olmadı çok şükür fakat şimdilerde kasıklarıma kramp gibi sancı gelip gidiyo fazla acıtmıyo ama önceden hiç olmazdı bu şekılde yaşayan varmı?
herkese selam ne var ne yok bakem kaynatmışsınız valla maşallaahh:))
ya kıslar ben kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum. hamile kalmadan öncede hep bebeğimi kaybettiğimi görürdüm. şimdi yine o rüyalara döndüm.bi rüyamda doğum yapmış eve gelmişiz ama elimde bi bebek var. bu arada hep aynı bebeği görüyorum (ay maşallah ona) eşime diyorum ya bizim iki bebeğimiz olmayacakmıydı biri nerde bunun. yoksa doğurmadımmı diyorum bi panik bi heyecan uyanıyorum. hafta sonuda yine kötü bi rüya gördüm. rüyamda renkli ultrasonla serdar bey bebişlere bakıyor. bi tanesi problemli almamız gerek zaten yaşamaz diyorsenağlamave bebği görüyorum böyle karnımda yukardan aşağı dibe doğru çöküyor. ay nasıl fena bi duyguydu ağlaya ağlaya bi hake geldim. allahım bebişlerimizi koru acısını gösterme yarabbim.. ben kafayı mı yiyorum noluyo bana yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
içinizi karartım özür dilerimsenağlama
mrb.arkadaşlar bende 19+1 ikizlere hamileyim bu zamna kadar pek şikayetim olmadı çok şükür fakat şimdilerde kasıklarıma kramp gibi sancı gelip gidiyo fazla acıtmıyo ama önceden hiç olmazdı bu şekılde yaşayan varmı?
herkese selam ne var ne yok bakem kaynatmışsınız valla maşallaahh:))
ya kıslar ben kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum. hamile kalmadan öncede hep bebeğimi kaybettiğimi görürdüm. şimdi yine o rüyalara döndüm.bi rüyamda doğum yapmış eve gelmişiz ama elimde bi bebek var. bu arada hep aynı bebeği görüyorum (ay maşallah ona) eşime diyorum ya bizim iki bebeğimiz olmayacakmıydı biri nerde bunun. yoksa doğurmadımmı diyorum bi panik bi heyecan uyanıyorum. hafta sonuda yine kötü bi rüya gördüm. rüyamda renkli ultrasonla serdar bey bebişlere bakıyor. bi tanesi problemli almamız gerek zaten yaşamaz diyorsenağlamave bebği görüyorum böyle karnımda yukardan aşağı dibe doğru çöküyor. ay nasıl fena bi duyguydu ağlaya ağlaya bi hake geldim. allahım bebişlerimizi koru acısını gösterme yarabbim.. ben kafayı mı yiyorum noluyo bana yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
içinizi karartım özür dilerimsenağlama
wavycim sen de bu kadar ara verme,bak biz günümüzü bufrda geçirir oldukkaydirigubbakcemile3
Bunlar düşünüp içimize attığımız bilinçaltı rüyaları canım.Bu kadar üzülüp ağlamaya ne gerek var,ben hep güzel güzel çocuklar görüyorum valla,şimdiden çok özlüyorum onları.Yani sanki varlar ama onları bir yere bırakmışız,gidip almak için sabırsızlanıyorum.Bunu doktorumuzla da paylaşmıştım,gülmüştü.Kötü düşünme,iyi düşün,iyi olsun canım benimopuyorumnanaktan
sağol badecim.. sanırım evhamlı bi anne olacağım( bide sizlerde de oluyordur eminim uzun süre ultrasona girmeyince onları görmeyince endişeleniyorum özlüyorum sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?