selam kızlarr,biz geldik:lepi:,
bu aralar bir koşturmadır gidiyor,pek fırsat bulamadım girmeye,girsem de sadece okuyup kaçıyorum bazen açıkçası.Muhabbet koyu ama maşallah bu sıcaklarda keyiflerde yerinde,Allah bozmasınn
benim okuduklarıma göre değinmek istediğim bir kaç şey var,xxnilxx cim ve diğer sivilce ve lekelerden şikayet eden arkadaşlarımm,boynumdan boğazlarıma kadar çıkan kahverengi lekelenmem ve 12-16.haftalar arasında yanılmıyorsam ciddi sivilcelenmelerim olmuştu,doktoruma göstermiştim,o sen yine de bir cildiyeye görün demişti,biz de gittik,özellikle sırt ve gerdan dediğiniz bölgelerdeki sivilceler öncelikli yoğun hormon artışı sonrasında ise sıcak ve terle oluşan sivilcler olurmuş,pudra ile kuru tutmakta fayda var demişti bana da doktor.
Ayrıca boğazımdaki lekenelmeler de hafif kadifemsi gibi böyle kapalı tutulup hava almıyorsa şayet,sıcaktan mantar olabiliyor demişti doktor.Travazol diye bir krem yazmıştı fakat ancak 28-20.haftadan sorna kullanılabilir,mümkün olduğunca hava alsın demişti.Bunlar önemli şeyler değil allerjik bir durum olmadığı sürece.Ama bir doktora gidip içinizi rahatlatmanızda fayda olur derim ben..
bu arada dün bir face muhabbeti olmuştu,ben hala facebook a giremiyorum,tahminim beni hacklediler kızlar,çünkü hem ben siteye giremiyorum,hem beni ismimle arayanlar bulamıyor,anlyamadım,bir gelişme olursa yazarım.
Bu arada kızlar yine üzücü olan haberimizi paylaşayım,umarım kendinden izinsiz olduğum için arkadaşım bana kızmaz,fakat meraklarınız için söyleyeyim,
esteryacım dün kalp atışı alınamayan iki yavrusunu doktor gözetiminde aldırdı,melekleri şefaatçisi olsunlar inşallah
muallimim,egelii,canan,olmuyo,penses,kaswa,wavy,xxnilxx,erolcan,bebiş istiyoruz ve aklıma gelmeyen diğer tüm arkadaşlarım nasılsınızzz.........