Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hızlı kilo olayında şekeri bir ölçmek lazımmış
Canım açlık şekerin iyi aslında ama ben de 23-24 ten sonra kilo almaya başladım.canım geçenlerde yaptırmıştım açlık eşkerim 80 çıkmıştı iyi gibi gelmişti. ama varya 10 günde 3.5 kilo hiç normal gelmedi bana ..
İyidir canıım,malum marmara en sıcak gününü yaşıyor,evdeyiz işte..ben geldim kızlarrrr çiçeği burnunda anne adayları nasıllar bakalımmm zemuszemus
merhaba canım,ben sizleri sürekli takip ediyorum,gerdan ve sırtında sivilcelenmelerim var demişsin valla canım ben hergün yumurata yemiyorum hatta çok nadir yiyorum bendede yüzüm hariç dediğin gibi (çok şükür).sırtımda ve gerdanımda sivilceler çıktı ben çözümü bebek pudrasında buldum.dr uma sordumda olabilr sivilcelerinle normaldir sen sivilcelerinle oynama dedi.bu ara benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar varmı acaba 31+1haftamdayım.allah hepimizin yadımcısı olsun
Canım açlık şekerin iyi aslında ama ben de 23-24 ten sonra kilo almaya başladım.
Bir de şimdiye kadar kaç kilo aldın,pek kilo almadıysan şimdiye kadar,şimdiden sonra biraz hızlanmış olabilirsin canım,dikkat etmek lazım birscık demek ki..
oğlak burcu iyidir kızlar yaa :))) inatçı felan değildir :)))