egeli gözün aydın cnm benimmm
sağol canım benimm bugünü nasıl bekliodum bi bilsennn allaha bin şükürrr kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
egeli gözün aydın cnm benimmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm veeeeeeeee güsel bi haber verimmmm benim minişler nihayet uyandı ve kıpraştı süpermiş yaaaaaaaaa inanamadım vallaaa,,çok heycanlandım ve çok mutlu oldummm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey:
kızlar bana su zamana kadar 3lü trama yada ayrıntılı yapılmadı hiç doktorum 2li 3lü test olmaz dedi zaten olumlu sonuclarda vermez hiç canınızı boşyere sıkmayın dedi o yüzden yapmadık biz allaha emanetler inşallah sağlıklı doğarlar .amaa ayrıntılı yapacaktır herhalde bilmiyorum
2 lide yapıldı 3 lüde canım birde 22-24 hafta arasında fetal eko yaptırıcam ya sen ?
kızlar bana su zamana kadar 3lü trama yada ayrıntılı yapılmadı hiç doktorum 2li 3lü test olmaz dedi zaten olumlu sonuclarda vermez hiç canınızı boşyere sıkmayın dedi o yüzden yapmadık biz allaha emanetler inşallah sağlıklı doğarlar .amaa ayrıntılı yapacaktır herhalde bilmiyorum