pensesim canım baktım baktım bulamadım senin bilgilerini yaa,darılma,giremediğim zamanlarda sayfalar arasında kalmışsa,gözümden de kaçmış olabilir,
tekrar yaz lütfen hemen ekleyeyim canım:kedi:..
kıslar ben çok hapşırıyorum özellikle sabahları arka arkaya en az 7 kez hapşırıyormdur.bwebişlere zararı olac<k diye çok korkuyorum( geceleri burnum tıkanıyor nefes almqkta aorlanıyorum nolcek benim bu halimn (
Benimde aynı oluyor zaten ben normalde çok fazla hapşuruyorum. Bebeklere bir zararı olmaz sanırım çünkü olsaydı transferden sonra olurdu.
Bir de gece burnum tıkanıyor hatta bu gece nefes alamadığım için uykumdan uyandım. Çok sinir bozucu bir durum, ağzımdan da nefes alamam ben boğazım hemen kuruyor ve öksürmeye başlıyorum.
olmuyo canım ıyıyım ama evet kahverengı lekelenmem devam edıyo..........doktor devam eder bı sure daha dedı...............ınş gecr bızde rahatlaruız kanamam olmnasında ınş..........sen nasılsın ......ense olçumlerı oldumu.............inş ben onbeşgun sonra gıttuğımde bakacak
kıslar ben çok hapşırıyorum özellikle sabahları arka arkaya en az 7 kez hapşırıyormdur.bwebişlere zararı olac<k diye çok korkuyorum( geceleri burnum tıkanıyor nefes almqkta aorlanıyorum nolcek benim bu halimn (
Herkese iyi öğlenler.
Yaa arkadaşlar birşey sorucam ben çok fazla uyuyorum sizde de böylemi sabah 11 e kadar uyuyorum ama akşam üzeri yine uyuma ihtiyacı duyuyorum. Acaba bende sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.
olmuyo canım ıyıyım ama evet kahverengı lekelenmem devam edıyo..........doktor devam eder bı sure daha dedı...............ınş gecr bızde rahatlaruız kanamam olmnasında ınş..........sen nasılsın ......ense olçumlerı oldumu.............inş ben onbeşgun sonra gıttuğımde bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?